Sensa loves: Cjelovito zdravlje za svaki dan

Tvrtka Biovega svoju viziju zdravijeg i cjelovitog života održava već 25 godina, pa tako i bogata ponuda prirodnih i organskih proizvoda i brendova koje je dovela na hrvatsko tržište prati njenu misiju 'zemlja porijekla: priroda'. Predstavljamo ovogodišnje top proizvode u BIOVEGA ponudi koji se savršeno nadopunjuju u želji svakog pojedinca da svojoj ljepoti i zdravlju pruži kvalitetno i dobro za sebe i planet

sensa loves

Dr. Hauschka Ružina krema – moćna do posljednje latice

Za potrebe proizvodnje Dr. Hauschka kozmetike biraju se najkvalitetnije biljne kulture diljem svijeta, a takav je slučaj i s damaščanskom ružom čije se latice beru ručno i u precizno određeno doba godine, kao i određeno doba dana. Pupoljci ne smiju biti niti potpuno zatvoreni, niti otvoreni, a moraju se otkinuti prije zore kada je koncentracija ulja najveća.

Dr. Hauschka ružina krema je namijenjena za bogatu njegu lica i pravi je klasik Dr. Hauschka kozmetike. Ružina krema umirit će nadraženu kožu lica i pružiti joj snažnu obnovu, ravnotežu i zaštitu. Idealna je za tretiranje suhe, osjetljive kože i kože sklone crvenilu i vidljivim kapilarama te zrele kože lica. Kvalitetni ekstrakti cvjetova plemenite ruže i plodova divlje ruže harmoniziraju i jačaju strukturu kože. Shea maslac, vosak ruže i ulje avokada štite kožu od isušivanja dok kompozicija s ljekovitim biljkama ruže, sljeza i gospine trave jača kožu i potiče njezinu vlastitu snagu.

sensa loves

Dr. Hauschka Med Krema za intenzivnu, ali u potpunosti sigurnu njegu

Osnovu preparata Dr. Hauschka Med linije čine prirodna biljna ulja i ljekovite biljke, a same recepture su osmišljene u suradnji s dermatolozima, kozmetičarima i stomatolozima, i to u skladu s najnovijim znanstvenim istraživanjima, s ciljem proizvodnje učinkovitih preparata. Ljekovito bilje koje se nalazi u ovim proizvodima nije odabrano samo zbog aktivnih tvari nego i zbog holističkog djelovanja na cijeli organizam.

Dr. Hauschka krema s podnevnim cvijetom pruža intenzivnu njega suhoj i nadraženoj koži lica i tijela. Tajna podnevnog cvijeta leži u debelim listovima bogatima sokom i vodom. Dr. Hauschka Med Krema za suhu kožu pomaže pri uspostavi prirodne ravnoteže i jačanju obrambene funkcije na nadraženim i osjetljivim dijelovima kože te smanjuje napetost tijekom neugodnih razdoblja kad je koža posebno osjetljiva i treba joj dodatna njega.

sensa loves

Urtekram Matcha Green Antipollution gel za čistoću tijela i okoliša

Zahvaljujući Urtekramu, jednom od najpopularnijih brendova organske kozmetike, više se ne moramo brinuti o zagađenju okoliša ambalažom koju ostavljamo za sobom. Naime, Urtekramova nova linija proizvoda za njegu tijela s matchom dolazi u novim pakiranjima od šećerne trske.

A kao što su nova pakiranja razvijena radi očuvanja prirode od onečišćenja, tako je i nova linija proizvoda namijenjena aktivnom čišćenju i zaštiti kože i kose od svakodnevne izloženosti zagađivačima koji su neizbježni u hektičnim gradskim sredinama.

Ova snažna formula koja sadrži japansku zelenu matchu bogatu antioksidansima, heksapeptide te ekstrakte mikroalgi koje su poznati čistači pomažu pri ravnoteži i zaštiti kože od negativnih vanjskih utjecaja.

sensa loves

Havajska spirulina za ljepotu i zdravlje iznutra

Neka hrana i dodaci prehrani posebno su potentni i imaju moć da vitaliziraju iznutra, ali i poljepšaju izvana. Jedan od tih dodataka je upravo Havajska spirulina. Iznimno je bogata hranjivim tvarima i aminokiselinama te prirodno sadrži klorofil, vitamine A, K i B12 i željezo. Čak 56 posto Havajske spiruline čine proteini i aminokiseline uključujući i dragocjenu gamalinolensku kiselinu (GLA).

Zbog vrijednog nutritivnog sastava Havajska spirulina je idealna za sve osobe izložene stresu, tijekom oporavka od bolesti i za sportaše, stoga je i jedan od najtraženijih potpuno prirodnih dodataka prehrani.

sensa loves

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci