Mala moderna kuća: Sve je stalo u par kvadrata, a jedan detalj će vas posebno oduševiti

Mali dom na Novom Zelandu u koji bismo se rado preselili - pogledajte kako izgleda jedinstvena moderna kuća!

Kada gradite ili uređujete malu kuću ili stan, važno je misliti na sve detalje, odnosno hoće li će prostor biti funkcionalan za život kakav želite, a istovremeno zadovoljiti i vaš estetski doživljaj savršenog doma.

Lilah i Ollie predstavili su svoj dom u seriji 'Living Big In a Tiny House'. Prije nego što su napravili ovu čarobnu kuću proputovali su cijeli Novi Zeland i boravili u puno malih kuća kako bi stekli osjećaj za različite prostore, iskristalizirali svoje želje i započeli dizajn svoje jedinstvene mini kuće na kotačima.

Mjesecima su crtali dizajn svog doma na papirima, kasnije su ga pretvorili u 3D prikaz i ideja je polako postajala dio stvarnosti, a san ovog mladog para bio je blizu ostvarenja.

Rezultat je fantastičan! Osmislili su i izgradili divnu malu i modernu kuću u kojoj ima prostora apsolutno za sve što je potrebno. Interijer ispunjavaju jedinstveni dizajnerski elementi, u potkrovlju se nalazi prostor za spavanje, napravili su više pametnih trikova za odlaganje stvari, prostranu kuhinju i ostavu.

Izvor: lovesensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci