7 mjesta u domu koja mogu biti i neuredna

Harmonija u domu moguća je i bez stalnog pospremanja. Koliko god da je uredan dom izvor unutarnje harmonije, na nekim mjestima i nered je "dozvoljen"

1. Ladica s donjim rubljem

Kada rublje operete, jednostavno ga spremite u ladicu. Slaganje nije nužno.

2. "Njegova" strana ormara

Mijenjati nečije navike nema nikakva smisla. Dobro je ako su stvari uopće u ormaru i katkad pratite jesu li slučajno "dobile noge" pa se nalaze na podu ili u vašem dijelu ormara. Tada ih samo premjestite. Isto tako nonšalantno kako su i došle vratite ih tamo gdje im je mjesto.

3. Radni stol

Činjenica: malo neurednosti može potaknuti kreativnost. Imate dozvolu da radni prostor ponekad i zapostavite.

4. Dječja kutija s igračkama

Čemu pedantno složene igračke kojima se djeca stalno igraju? Ako i vide uredno poslagane plišane prijatelje, dobit će neopisivo veliku želju da ih pobacaju svuda po kući. Pustite ih zato da se neometano igraju a kada završe, jednostavno ih sve zajedno vratite u kutiju - bez ikakva reda. To će isto moći napraviti i vaši mališani, čim dovoljno narastu.

dijete u kutiji za igračke5. Ladica svaštara

Sama riječ kaže - svaštara. Neke se stvari ne mogu nigdje drugdje odložiti, neke su tu već neko vrijeme stajale pa nećete znati gdje su ako ih premjestite... Bilo kako bilo, treba imati jednu ladicu svaštaru u domu, za svaki slučaj.

6. Kutija sa starim fotografijama

To su sjećanja, a ne vremenske odrednice. Kakve veze ima ako je jedna slika iz 1991. a odmah za njom pet iz 1992. godine? Svakako je najvažnije to što vi sve njih i dalje čuvate.

7. Posudica svaštara

To je ona kutijica ili mjesto gdje držite sav nakit zajedno. Uljepšajte ih nekim dekorom, a što se sadržaja tiče - možda se ponekad i iznenadite kada pronađete odavno zaboravljen lančić.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci