5. Sensa vikend

Potražite unutarnji mir i ravnotežu od 22. do 24. 10. u splitskom hotelu Le Meridien Lav

Uz već poznate Sensine suradnike s kojima ćete se relaksirati, vježbati jogu i pilates te naučiti kako ostvariti uspješnije i sretnije odnose, posebnost jesenskog Sensa vikenda je učenje orijentalnih plesova i predavanje seksualne terapeutkinje. Zakoračite u zimu s osmijehom nakon 5. Sensa vikenda u splitskom hotelu Le Meridien Lav. Više doznajte na portalu VIKENDPLANER.info

Predavači na 5. Sensa vikendu

Upoznajte predavače jesenskog Sensa vikenda uz koje ćete se istinski opustiti, razgibati, zabaviti te naučiti izgraditi sretnije veze

TRETMANI RELAKSACIJE Kako bolje otvoriti Sensa vikend nego tretmanom relaksacije pod vodstvom energetskog stručnjaka. Ostavite iza sebe brige i poslove, jednostavno se prepustite i osjetite sadašnji trenutak. U tome će vam pomoći MIRKO VRAGOVIĆ (slika 1).

LIFE COACH TATJANA DIVJAK (slika 2) pripremila je izvrsnu radionicu Asertivna komunikacija i postavljanje zdravih granica. Naučite se jasno zauzeti za sebe kako biste bili zadovoljniji i sretniji te kako biste ostvarili uspješnije i sretnije veze, prijateljstva i poslovne odnose.

JOGA & PILATES PETRA CARMICHAEL (slika 3), instruktorica joge, pokazat će vam kako iz duha i tijela izvući najbolje, bilo da ste početni ili napredni vježbač. MIRELA ANIĆ (slika 6), certificirana instruktorica pilatesa i mlada mama, dokazat će vam da možete više nego što mislite. Naučit će vas izvođenju osnovnih vježbi za održavanje vitalnosti koje ćete poslije moći izvoditi i sami kod kuće.

PREDAVANJE SEKSUALNE TERAPEUTKINJE Posebnost ovog Sensa vikenda bit će predavanje NATAŠE BAROLIN BELIĆ (slika 4), gestalt savjetnice, seksualne terapeutkinje i savjetnice za partnerske odnose. Na njezinim radionicama će se, uz ostalo, obrađivati sljedeće teme: seksualnost kao sastavni dio svake osobe, smisao seksualnosti, rječnik kojim govorimo o seksu i što on govori o nama, osobna seksualna povijest i njezin utjecaj. Nataša Barolin Belić osnivačica je i voditeljica savjetovališta Korak dalje u kojemu se pojedinci i parovi mogu educirati, dobiti potporu, savjet i terapiju u području seksualnosti i seksualnog zdravlja.

ORIJENTALNI PLES ZUZANA UHLIROVA (slika 5), instruktorica orijentalnih plesova rođena u Češkoj, od 2001. godine bavi se orijentalnim plesom. Na Sensa vikendu poučit će vas tom zanimljivom plesu te kako zavoljeti svoje tijelo. Zuzana Uhlirova u Pragu je plesala kod Lize Vegrove, plesačice tradicionalnog egipatskog stila, a nakon preseljenja u Zagreb otvorila je školu Centar za nas.

Program 5. Sensa vikenda

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci