Zračni znakovi: Dosjetljivi pametnjakovići

Kakav je smisao za humor Blizanaca, Vage i Vodenjaka?

Šale na račun drugih

Pripadnicima zračnih znakova društvena interakcija je izuzetno važna. Oni moraju naći svoje mjesto u društvu, steći osjećaj pripadnosti, znati da ih poštuju. Da bi to postigli, obilno se koriste svojim komunikacijskim vještinama i znatiželjom. Zanimaju ih ljudi, žele se s njima povezati, biti prihvaćeni, a osvajaju ih svojim šarmom i idejama.

Humor koriste i da bi se svidjeli drugima te dali oduška svom izrazito aktivnom umu. Vrlo su brzi u dosjetkama, vješti u zabavljanju društva, brzo se prilagođavaju i reagiraju u svim društvenim situacijama. Njihov talent za ophođenje prema ljudima dopušta im da se šale na račun drugih, ali svoj će humor tako vješto zapakirati da se nitko neće na njih ljutiti.

Humor im je pomalo apstraktan, često se bavi značajnim društvenim temama pa njihove šale nisu uvijek svima razumljive. Osobama s manje smisla za humor mogu biti iritantni, a i njima su silno dosadni kruti ljudi bez smisla za humor.

Blizanci mogu baš svaku situaciju pretvoriti u šalu, vrlo su dosjetljivi i zaigrani u svojim šaljivim idejama. Lako im se dogodi da prijeđu granicu, ali će vas odmah šarmirati i sve ćete im oprostiti. Njihov je humor često apstraktan, katkada ironičan i uvijek vrlo inteligentan.

Vaga je talentiran zabavljač, voli pričati duge priče koje završavaju salvama smijeha. Nastoji biti neizravna jer ne želi nikoga povrijediti, izbjegava sarkazam. Njen humor je elegantan i služi joj kako bi druge šarmirala.

Vodenjak je zabavan na vrlo prirodan način pa se ponekad i sam čudi kako uspijeva nasmijati druge, a da to nije ni namjeravao. Njegov humor je osobit, katkada čudan, ali uvijek vrlo zanimljiv. Rado će vas šokirati, ponekad uvrijediti, voli provocirati i uživati u reakcijama koje je izazvao.

Vodeni znakovi - maštoviti katastrofičari

Zemljani znakovi - urnebesna autoironija

Vatreni znakovi - zločesta djeca

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci