Zemljani znakovi najbolji su prijatelji koje možete imati

Bik, Djevica i Jarac su najpouzdaniji i najvjerniji prijatelji koje možete imati. Neće pobjeći od vas kad vam se život preokrene naopako, već će vam biti sigurna luka i čvrst oslonac...

S njima se prijateljstvo gradi polako i strpljivo, ali se isplati potruditi za njihovu naklonost. Pravi su glas mudrosti i od njih ćete uvijek dobiti najbolji savjet. Uvijek će vam priskočiti u pomoć, bez obzira na to o čemu je riječ. Posudit će vam novac, pomoći vam u selidbi, peći će kolače za vašu veliku proslavu.

Zemljani znakovi nisu ljubitelji iznenađenja pa im nemojte nikad banuti nenajavljeno na vrata i nemojte spontano mijenjati dogovore. Svoje ćete prijateljstvo njegovati i dokazivati djelima, a ne riječima! Zemljani znakovi očekuju vašu odanost i nerado vas dijele s drugim prijateljima. Nipošto ne smijete povrijediti njihov osjećaj vrijednosti, budite korektni, vraćajte im sve što ste posudili i s poštovanjem se odnosite prema njihovoj imovini. Zemljani prijatelji nisu za neke velike akcije, ali će se rado družiti.

S Bikom ćete uvijek uživati u hrani, glazbi, lijepim stvarima i njegovoj druželjubivosti. Djevicu nemojte nikad razočarati kašnjenjem ili nemarnim ponašanjem prema nepisanim pravilima prijateljstva. Njena mudrost i praktičnost puno će vas puta izvući iz problema. Jarac se može činiti suzdržanim, no na svoj tihi način za vas će napraviti mnogo praktičnih stvari koje dokazuju njegovu nepokolebljivu odanost.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci