Zašto varamo: Venera u Ovnu, Lavu ili Strijelcu

Ako je vaša natalna Venera ili vašeg partnera u nekom od vatrenih znakova - Ovnu, Lavu ili Strijelcu - razlozi nevjere kriju se u potrebi za osvajanjem svijeta, za kretanjem i slobodom

Osvoji me

Venera u nekom od vatrenih znakova - Ovnu, Lavu ili Strijelcu - sreću nalazi u životnim izazovima koji joj daju mogućnost da razvija samu sebe, proširuje granice vlastitog svijeta i otkrije dublji smisao svog postojanja. Važno je sve što život čini izuzetnim, što daje osjećaj životnog putovanja na kojem ima osvajanja, drame, snažnih osjećaja i velikih vizija.

Biti poseban učvršćuje osjećaj vrijednosti. Kada vatrena Venera ne dobiva dovoljno pozornosti, prilike u kojima bi zablistala, pokazala svoju izvrsnost kako bi joj se divili, ona mora ostati vjerna sebi i sve to potražiti negdje drugdje.

Razlozi za nevjeru kriju se u toj potrebi za osvajanjem svijeta, za kretanjem i slobodom. Važna su nova iskustva i prilike kako bi ego potvrdio svoju snagu i važnost. Ako svega toga nema u ljubavnoj vezi, nevjeru može izazvati neobična i neočekivana prilika za avanturu koja će život učiniti uzbudljivim.

Venera u Ovnu je osvajač i lovac, no neće imati nikakvih problema s vjernošću ako je pronašla svoje ljubavno „božanstvo“, osobu koja zna održavati snažnu vatru ljubavi i spremna je na izazove.

Venera u Lavu zna kako biti vjerna sebi. Prilično je ovisna o pažnji partnera, pa neće doći u iskušenje ako je obasipate divljenjem, pažnjom i romantičnim gestama.

Venera u Strijelcu ponajprije je vjerna svojim idealima. Veoma cijeni vlastitu slobodu, pa se neće olako vezati da bi mogla istraživati sve što život nudi. No kada je vjernost dio njenih osobnih ideala, u tome će biti nepokolebljiva.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci