Zašto varamo: Venera u Blizancima, Vagi ili Vodenjaku

Ako je vaša natalna Venera ili vašeg partnera u nekom od zračnih znakova - Blizancima, Vagi ili Vodenjaku - razlog nevjere može biti potvrđivanja vlastite vrijednosti

Šarmiraj me, zabavi me

Venera u nekom od zračnih znakova - Blizancima, Vagi ili Vodenjaku - sreću nalazi u svijetu ideja dok oblikuje svoje misli u plemenite ideale, skuplja znanje, prijatelje i društveni uspjeh. Bitan joj je društveni status, osjećaj da je važan dio zajednice. Venera u zračnim znakovima cijeni znanje, inteligenciju, društveni šarm i titule jer to pojačava osjećaj vlastite vrijednosti.

Mora se priznati da je to i razlog zašto je zračna Venera često sklona flertu. No, flert je društvena igra, oblik potvrđivanja vlastite vrijednosti koji nema veze s nevjerom. Najveći izazovi kriju se u prevelikim zahtjevima koje si zračna Venera postavlja zbog raznih društvenih pritisaka. Razlog nevjere, ako veza ne ispunjava vaše potrebe, može biti i znatiželja ili potreba za raznolikošću.

Venera u Blizancima vrlo je uglađena i mrzi dosadu. Veća je vjerojatnost da će vas „prevariti“ u vlastitom svijetu mašte nego u stvarnom svijetu jer je jača na riječima nego na djelima. Ako je stalno ne osvajate intelektualnim izazovima, možda će i poželjeti otići negdje gdje je zanimljivije.

Venera u Vagi ne želi biti sama, pa je vjernost važna da bi se zadržala veza. No osjetljiva je na pažnju, ponekad može popustiti laskanju i svemu što može uvećati njen društveni status.

Venera u Vodenjaku vjeruje kako ljubav podržava osobni razvoj, da ljubav oslobađa, no u ljubavi za sebe želi puno slobode. Ona neće lako obećati vječnu ljubav i vjernost, no mrzi nepravdu i nepoštenje, pa će raskinuti vezu prije nego što počini nevjeru.

 

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci