Zadkiel - anđeo slobode, zaštitnik Strijelca i Riba

Svijet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno motrimo i vjerujemo, lako ćemo razviti senzibilitet prema nevidljivim silama koje su stalno prisutne oko nas i u nama! U tom svijetu uz mnoga čuda žive i anđeli – moćne sile koje nam prenose poruke božanskoga i pomažu nam razumjeti te poruke. Oni su tu da nas vode, hrabre, nadahnu, da nam daju nadu. Uz pomoć astrologije pronađite svog anđela!

Zadkiel – božanska pravednost

Arkanđeo Zadkiel najbolji je zaštitnik Strijelca i Riba. Simbolizira sposobnost razumijevanja da nitko nije sam, kako smo svi dio veće cjeline. U toj velikoj cjelini vladaju univerzalni zakoni, poput zakona karme. Zadkiel vas može podučiti tim zakonima te vam pomoći da se mijenjate i razvijate, lakše odrađujete svoje stare karmičke zadatke.

Prije svega, pomoći će vam da prepoznate pravednost tih zakona te da ispravnim ponašanjem izbjegnete posljedice pogrešnog djelovanja. Obratite mu se kad ste smrknuti i tužni, ako ste kruti u svom viđenju života ili se bojite gubitka. Osnažit će vas osjećajem slobode i mira. Njegovi su darovi velikodušnost i opraštanje, ljubaznost i brižnost, a njegova je boja plava.

Zadkiel: Anđeo slobode i milosrđa

Koji je anđeo vašeg horoskopskog znaka?

Vjera u anđele - kako nas čuvaju bića s viših razina

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci