Vodeni znakovi - maštoviti katastrofičari

Kakav je smisao za humor Raka, Škorpiona i Riba?

Maštovit i suosjećajan

Pripadnicima vodenih znakova humor je odličan način da izađu na kraj s vlastitim intenzivnim emotivnim životom. A u njihovom unutrašnjem svijetu stalne smjene emocija i raspoloženja podižu bure i oluje koje im često izgledaju kao katastrofe. No njihova mašta će ih ublažiti i oblikovati njihov specifičan humor. Odlični su u ismijavanju životnih razočaranja, apsurda i nevjerojatnih situacija. Tako lakše razumiju i proživljavaju vlastita razočaranja.

Njihov humor nije samo maštovit nego je i suosjećajan. Vodeni znakovi paze da svojim humorom nikoga ne povrijede pa su upravo zato spremni najviše se šaliti na vlastiti račun. Rak i Ribe će vas zabaviti pričama o svojim osobnim katastrofama, ali ne i Škorpion, koji svoju intimu ne želi podijeliti ni s kim, čak ni u obliku humora.

Rak je najveći šaljivac na vlastiti račun jer duboko u sebi vjeruje da će to šaljivo samosažaljenje izazvati kod drugih suosjećanje te mu pružiti utjehu i brižnost koje su mu uvijek potrebne. Nikad nije sarkastičan i pomalo je naivan, nježan u svom jednostavnom smislu za humor. Voli raditi smiješne grimase i lako ćete ga nasmijati.

Škorpion je kralj sarkazma. Na zlu je glasu zbog svog britkog humora koji može duboko zasjeći i žestoko ugristi ondje gdje smo vrlo osjetljivi. Često ga koristi kao obranu, kad se i sam osjeća napadnuto ili kad mu je neka situacija jako neugodna. Uglavnom uvijek ima nešto komentirati, a pri tome može biti grub.

Ribe su izvanredni imitatori, svoj humor jednako vješto izražavaju tijelom i riječima. Vrlo su kreativne i brze u povezivanju činjenica i na jedinstven način od običnih stvari stvaraju smiješno tkanje života. Humorom razrađuju svoje unutrašnje dvojbe pa ponekad mogu svoju zbunjenost pretvoriti u šale koje nitko ne razumije.

Zemljani znakovi - urnebesna autoironija

Vatreni znakovi - zločesta djeca

Zračni znakovi - dosjetljivi pametnjakovići

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci