Vikend horoskop: Vrijeme je za uživanje!

Niz pozitivnih dana kulminirat će za vikend, koji svakako treba provesti u druženju i zabavljanju...

Petak je dan za komunikaciju i zabavu

Pri kraju smo pravog prazničnog, ljetnog tjedna, kao stvorenog za zabavu i druženje, koji je astrolog Gregory Scott opisao kao "jednostavan, fin, opušten i pozitivan" te jedan od najpozitivnijih koje je vidio u podosta vremena. U petak, u večernjim satima, Mjesec ulazi u Ovna ubrzavajući ritam događaja. Merkur je u Lavu i u sekstilu s Jupiterom u Vagi, a Mjesec je u konjunkciji s Chironom u Ribama. Petak je, kao i ostatak tjedna, odličan dan za komunikaciju i zabavu, a zahvaljujući ovnovskoj energiji koju donosi Mjesec, zabave će biti još i više. Dan je sjajan za putovanja i pustolovine jer ćete imati mnogo energije. Usto, to je i dobar dan za raščišćavanje odnosa s drugim ljudima, otvoreno rješavanje eventualnih nesuglasica ili nesporazuma.

Subota je sjajan dan

Mjesec u Ovnu u subotu je u sekstilu s Venerom u Blizancima, u opoziciji s Jupiterom u Vagi te u trigonu s Merkurom u Lavu. "Mjesec u Ovnu želi u akciju, Venera u Blizancima voli čavrljati i zabavljati se, družiti se i uživati; Jupiter u Vagi voli druge ljude i kaže da će nam sreća doći od i uz pomoć drugih ljudi, a Merkur u Lavu kaže: 'Pustite da se izrazim glasno i ekscentrično! Gledajte u mene, gledajte kako sam sjajan! Slušajte me!'", kaže britanski astrolog i zaključuje da je riječ o sjajnom, prelijepom, sretnom i zabavnom danu. "Bit ćete puni samopouzdanja, dobro se slagati s drugima, smijati se, uživati u tome da vas se vidi i čuje."

Živi i pusti živjeti

U nedjelju je Mjesec i dalje u Ovnu te je u konjunkciji s Uranom u Ovnu i trigonu s Merkurom u Lavu. Uran je planet pobune i ekscentričnosti, potrebe da se stvari naprave na svoj način, a Merkur je trenutačno pun samopouzdanja. "Stoga u nedjelju govorite svoju istinu i nitko vam to neće zamjeriti", savjetuje G. Scott. To je i odličan dan da započnete svoj projekt, kreirate nešto jedinstveno i različito. U nedjelju će vam biti puno lakše nego inače da se prikažete onakvi kakvi doista jeste, da više ne skrivate neku svoju stranu zbog koje biste prije mislili da će vas osuđivati ili vam zamjerati. Imate pravo biti to što jeste kao i bilo tko na ovom svijetu, ističe G. Scott. Živi i pusti živjeti – ove riječi najbolje opisuju trenutačno raspoloženje i ugođaj ljetnih praznika koji se provlači cijelim tjednom, a kulminira za vikend, čineći ljude opuštenima i oslobođenima stresa.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci