Vikend horoskop: Veze pod sretnom zvijezdom

Tijekom vikenda rastu samopouzdanje i optimizam, prilika za dobru zabavu bit će napretek, a veze će procvjetati i biti pune uzbuđenja...

U petak emocije preuzimaju vlast

Upravo od petka do nedjelje zamjetna je promjena energije ovoga tjedna, kaže astrolog Gregory Scott. U petak su Mjesec i Venera u konjunkciji u Raku te u kvadratu s Jupiterom u Vagi, a svi troje formiraju sekstil s Merkurom, koji je retrogradan.

U petak stoga emocije preuzimaju prevlast, a logika i razum nisu vam jake strane, upozorava britanski astrolog. Potreban je velik oprez osjećate li potrebu nekome nešto kazati, osobito želite li nekome otvoriti srce, jer ono što izrečete, nemoguće je povući i posljedice mogu biti nepopravljive. Ako ste pak u sretnoj vezi, ovo može biti sjajan dan; možete, primjerice, cijeli dan ostati u krevetu i razgovarati.

Samopouzdanje raste

Situacija se mijenja u subotu: Mjesec ulazi u Lava i osjećat ćete znatno više samopouzdanja i optimizma, a mnogo manje straha kad je riječ o vezama. "Veze su ovaj tjedan relevantne jer Venera je u Raku i mnogi od vas razmišljat ćete o njima, bez obzira na to jeste li samac ili u vezi, jeste li u braku ili razvedeni, ili ste odlučili da nikad nećete biti u vezi. Venera u Raku na neki će vas način prisiliti da se fokusirate na veze", objašnjava G. Scott.

Ipak, subota donosi poboljšanje – imate mnogo više samopouzdanja i kad je riječ o vezama. Stoga želite li otići na spoj, pogotovo ako je to prvi izlazak s nekim, pričekajte vikend jer nećete osjećati pritisak koji izaziva stres i nećete biti u iskušenju previše se otvoriti, nego ćete sve više doživljavati kao zabavu i ugodno, neobvezatno druženje.

Nedjelja je doista sjajan dan! 

U nedjelju je Mjesec i dalje u Lavu; u konjunkciji je s Marsom. "Mars u Lavu pomalo je čudovište", kaže G. Scott. "Divovski Lav koji kaže: 'Ja želim sve, svu strast, sva uzbuđenja, želim svu zabavu, želim da sve bude uzbudljivo i zabavno!'" Dobra je stvar što je taj Mars u sekstilu s Jupiterom u Vagi pa je vrlo vjerojatno da će biti tih zabavnih, uzbudljivih, sjajnih doživljaja.

U nedjelju ćete definitivno imati samopouzdanja i bit će vam posve jasno što i koga želite, ističe G. Scott. Usto, imat ćete i sreće – doista sjajan dan. Budući da je to najbolji dan za veze u ovom tjednu u kojem one dominiraju, svakako ga nastojte iskoristiti na najbolji mogući način. Želite li započeti vezu, to možete uspješno učiniti upravo u nedjelju, savjetuje astrolog.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci