Venera u Blizancima donosi zov ljubavnih pustolovina

Venera će u Blizancima ove godine biti poprilično dugo – sve do početka kolovoza. Svi horoskopski znakovi bit šarmantniji te otvoreniji za flert, ali imajte na umu da će ljubavne veze započete u ovo vrijeme vjerojatno biti kratkotrajne

Venerin boravak u Blizancima olakšat će komunikaciju i odnose s drugim ljudima. Usto, bit ćemo kudikamo manje emocionalno ovisni o drugima, a znatno više objektivni i voljni analizirati sve mogućnosti.

Venera je u tom zračnom zraku opuštena i intelektualno poticajna, a manje sklona strastvenim interakcijama. Štoviše, sad bi nam nečije intelektualne sposobnosti mogle biti puno uzbudljivije nego tjelesna privlačnost. Odnosi među ljudima bit će neopterećujući, a rasprave prožete humorom pomoć će boljem međusobnom upoznavanju.

Razdoblje Venere u Blizancima ove će godine potrajati od 3. travnja sve do 7. kolovoza (s tim da će od 13. svibnja do 25. lipnja biti retrogradna). U tom razdoblju svi znakovi postaju šarmantniji te otvoreniji za flert i ljubavne pustolovine.

To bi moglo imati i lošu stranu dovodeći u opasnost stalne veze. Isto tako, pazite da nekome ne probudite lažne nade flertujući s nekim tko vas zapravo ne zanima. Ljubavne veze započete u vrijeme Venere u Blizancima vjerojatno će biti kratkotrajne.

Izvor: yearly-horoscope.com

Pripremila: Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci