Veliki godišnji horoskop za 2017.

U svakodnevici svi žongliramo obavezama i izazovima održavajući krhku i stalno promjenjivu ravnotežu između svog unutrašnjeg svijeta i vanjske stvarnosti. Ravnoteža je fino umijeće pomirbe suprotnosti i pristanak na kompromis, čime pronalazimo mirnu točku u vrtlogu života, osjećaj sklada i pravednosti. Pred nama je godina u kojoj učimo kako postići ravnotežu ondje gdje nam je najviše potrebna. Dok to umijeće ne savladamo, razni će nam izazovi činiti život uzbudljivim, dinamičnim i često stresnim

Malo tko može odoljeti čitanju godišnjeg horoskopa!

U iščekivanju sudbine koju su nam zvijezde namijenile, s uzbuđenjem se nadamo neočekivanoj sreći, povoljnom zaokretu sudbine koja će nas smjesta osloboditi svih briga. Pomalo se brinemo, što ako ipak nije sve u redu? Tako rastrgani između nade i opreza očekujemo neku vrstu zvjezdane presude.

U životu je ipak sve nekako pomiješano, malo dobrog i malo običnog, još malo običnog i ponešto lošeg. Nitko nije pošteđen ponekog razočaranja ili gubitka. Mi koji pokušavamo živjeti svoj život što svjesnije razumijemo da je svaki završetak samo početak nečeg novog, nečeg što tek trebamo otkriti i vinuti se u drugačije razine svog postojanja. Sami oblikujemo svoj svijet donoseći odluke, a godišnje prognoze možda baš zato trebaju naglasiti ono najbolje što se može ostvariti, kako bi nas nadahnule i ohrabrile.

Jupiterov utjecaj

Jupiter je od rujna 2016. u Vagi, gdje ostaje do listopada 2017. Energija Vage ističe važnost društvenih veza i braka. Prilika je to da naučimo bolje savladavati konflikte i stvarati kompromise u svim vrstama veza. Jupiterova pozitivna energija podržava bračne odnose, no optimizam Jupitera i idealizam Vage skloni su sve što se ne uklapa u idealnu sliku sakriti ispod tepiha. Zato trebamo objektivno promotriti svoje veze da bismo izbjegli površnost odnosa. Vaga ima izražen i profinjen smisao za ljepotu, a Jupiter će uzdići ideal ljepote na drugačiju razinu.

Izazov za sve nas je da prihvatimo sebe u vlastitoj vrsti ljepote i jedinstvenosti te da učvrstimo u sebi one kvalitete koje nas uravnotežuju. Svi koji se bave stvaranjem ljepote, umjetnošću, kozmetikom ili modom mogu proširiti svoje poslovanje i postići brz uspjeh. Društvene mreže imat će još veći utjecaj na svakodnevni život. Simbolika Vage je u tome da važe, razmišlja kako pomiriti suprotnosti, kako svima udovoljiti tražeći kompromise. Možemo se zapitati gdje trebamo postići više ravnoteže u životu? Gdje treba dodati, a gdje oduzeti kako bismo postigli sklad?

Zakoračite hrabro u 2017.

Jupiterova energija širi sve čega se dotakne, pa bi Vage, Vodenjaci i Blizanci mogli napredovati u svim područjima života i ostati nepokolebljivo optimistični čak i ako ih zaskoče nevolje. Jupiterova energija daje velik apetit za životom i samosvijest kojom se drsko postavljamo pred izazove. Ponekad optimizam može biti i prevelik, pa pripazite da zadržite pravu mjeru u svemu, u poslu, trošenju i uživanju. To posebno vrijedi za Ovna, Jarca i Raka čiji planovi i očekivanja rastu do neba, ali će popustiti njihov uobičajeni oprez i staloženost, pa se mogu precijeniti. Jupiter u Vagi posebno je povoljan i za Lava i Strijelca, a Strijelcima će pomoći da s vedrinom odrade sve one zadatke, ako već nisu, koje im postavlja Saturn.

Saturn je u 2017. i dalje u Strijelcu, boravi u zadnjoj trećini znaka. Poziv da odrastu, da više rade i budu odgovorniji upućuje Strijelcima i Blizancima, Djevicama i Ribama, posebno onima koji su rođeni između 10. i 21. dana prosinca, lipnja, rujna i ožujka. Saturn donosi vrijedne darove mudrosti i slobode premda je često prerušen u težak životni zadatak. Ne bojte se, nego zasučite rukave i primite se posla. Vrijeme je da završite poslove i odnose koje već predugo vučete, a u sebi ćete otkriti snagu da uspješno okončate jedan veliki ciklus svog života. Saturn će podržati Ovna i Lava, Vagu i Vodenjaka u ostvarenju kreativnih ideja, u učenju i stvaranju stabilnih ljubavnih veza.

Zakoračite hrabro u 2017!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci