Vatreni Pijetao vuče nas snažno naprijed

Ustrajnost, vjera i strpljenje ključne su riječi za kinesku godinu Pijetla u kojoj smo malo više od mjesec dana. Evo što nas još očekuje...

Godina moći i jasnoće u odnosima

Na mlađak 28. siječnja 2017. godine izašli smo iz godine jang vatrenog Majmuna u godinu jin vatrenog Pijetla. Ekvivalent u zapadnom zodijaku bio bi prijelaz iz Lava u znak Djevice. Iza živahne, kreativne i vatrene godine pune rizika, razigranosti i odlučnosti, koja je za neke bila intenzivna, pa čak i naporna, došla nam je godina koja je više ritmična i stabilna, okarakterizirana komunikacijom, genijalnošću, odanošću, poštenjem i točnošću.

U tibetskom i nepalskom zodijaku, Pijetao je obično predstavljen simbolom ptice. Boje koje su povezane s Pijetlom su zlatna, žuta i smeđa, a cvijeća koje se najčešće povezuje su gladiola, vodenika i pijetlova krijesta - lijepi, šareni cvijetovi koji privlače pažnju, baš kao što to pripadnici ovog znaka čine.

Ovo je godina u kojoj je potrebno biti s drugima, slušati i dijeliti. Pijetlovi vole pričati o sebi i svojim postignućima, biti u središtu pozornosti. Ovo je godina moći, brzog kretanja naprijed kada je važan dojam koji ostavljamo na druge - stil i ljepota. Također je važno biti jasan i točan u odnosima i projektima koje biramo.

Ustrajnost, vjera i strpljenje

Izazovi ove godine zahtijevat će inteligenciju i praktična rješenja, kao i sposobnost promatranja. Potrebno je ići dalje od obrasca da stvari započnemo s entuzijazmom, a onda padnemo u pasivnost.

Vjera i strpljenje potrebni su kako bi ustrajali na putu prema cilju. Općenito, bolje je ostati s praktičnim i sigurnim aktivnostima, nego krenuti s rizičnim operacijama.

Iskoristite makismalno karakteristike koje nudi ova godina: motivaciju, predanost i trud; radnu energiju, samopouzdanje, hrabrost, karizmu, resurse i talente; mogućnosti za poboljšanje vašeg zdravlja i vježbanje … ali budite oprezni da ne uđete previše u kritiku, nestrpljivost, egoizam ili zatvaranje.

Quaglia Cocco The Befana, DAMANHUR HRVATSKA

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci