Vaš dom otkriva koji ste znak!

Dom je prostor iz kojega crpimo energiju. Uz nekoliko astroloških smjernica učinite ga ugodnijim, a usput se zabavite prepoznavajući vlasnike prema njihovim stanovima...

Ovan
Ovnovi su stalno u pokretu pa za mjesto stanovanja katkad odaberu blizinu stadiona ili parkirališta - potpuno nesvjesno. Prostor znaju preurediti i u umjetnički atelje. Bitno im je da osjete slobodu i u svom skloništu.

Bik
Bikovi vole imati uređen i siguran dom. Kad kupuju namještaj, najčešće se odluče za prirodno drvo. Žude za toplim bojama koje stvaraju senzualnu atmosferu, savršenu za užitke kojima se rado prepuštaju.

Blizanci
Blizance je teško naći kod kuće i zato vole stanovati u dobro prometno povezanim i živim kvartovima ili naseljima. Najbolje se osjećaju u prostoru s niskim namještajem i raznovrsnim kreativnim detaljima i ukrasima.

Rak
Dom opremljen brojnim sitnim predmetima i antikvitetima odaje svojega vlasnika Raka. Najvažnije im je da je u stanu ugodno i da vlada harmonija. Rakovi vole i obiteljske fotografije na policama.

Lav
Lav se najbolje osjeća u raskošnom, kraljevsko opremljenom stanu u kojem ne nedostaje dekorativnih predmeta, kristala i umjetnina. Za opremanje doma nije im problem potrošiti puno novca.

Djevica
Osnovno pravilo Djevica pri opremanju doma je: jednostavno, ali nešto posebno. Njihovi su stanovi uređeni i ugodni jer im je praktičnost i funkcionalnost namještaja važnija od same estetike. Pritom Djevica gleda i na cijenu.

Vaga
Vage su veliki esteti i u svom domu vole profinjene i kvalitetne materijale. Nije im problem uljepšati svaki kutak doma, sve mora biti stilski usklađeno i udobno. Važan ukras je cvijeće koje Vaga obožava.

Škorpion
Jednostavni geometrijski oblici s maštovitim dekorativnim elementima značajni su za prostor Škorpiona. U stanu vole urediti svoj kutak u koji vole pobjeći. Najradije stanuju u neposrednoj blizini financijskih ustanova.

Strijelac
Dobro iskorišten prostor i prestižan kvart Strijelčeva su dva glavna zahtjeva. Funkcionalnost i usklađenost boja manje su bitni, vole i rabljeni namještaj i poneku dragocjenu starinu koja zrači posebnom energijom.

Jarac
Ambiciozni Jarci žele u kući sve stvari isplanirati i o svemu dobro promisliti. Bez dizajnera interijera to nije moguće. Vole klasičan, jednostavan stil u kojem se spajaju moderan dizajn i funkcionalnost.

Vodenjak
Vodenjakov stan uvijek je suvremen i moderan, s maštovitim dizajnerskim rješenjima. Sviđa im se minimalistički stil ravnih linija i glatkih površina koji izražava njihovu inovativnost i individualnost.

Ribe
Neubičajen stan s mekim namještajem i toplim tepisima pravi je dom za sanjare Ribe. Obožavaju kamine jer stvaraju ugođaj toploga doma, a posebnu važnost imaju i zavjese i jastuci u pastelnim bojama. Ribe ne mogu bez polica za knjige.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci