Uriel - anđeo čuvar Ovna i Škorpiona

Svijet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno motrimo i vjerujemo, lako ćemo razviti senzibilitet prema nevidljivim silama koje su stalno prisutne oko nas i u nama! U tom svijetu uz mnoga čuda žive i anđeli – moćne sile koje nam prenose poruke božanskoga i pomažu nam razumjeti te poruke. Oni su tu da nas vode, hrabre, nadahnu, da nam daju nadu. Uz pomoć astrologije pronađite svog anđela!

Uriel – božanska svjetlost

Arkanđeo Uriel ima posebno značenje za Ovna i Škorpiona. Odlikuje se velikom snagom, sposobnošću prosudbe i izraženim smislom za pravednost. Svojom će vas svjetlošću obasjati da lakše prepoznate svrhu svog postojanja. Nadahnut će vas vizijama boljeg života, pomoći vam da pronađete vlastitu istinu.

Ponekad će vašu dušu staviti na ispit snage. Kad postanete letargični ili se osjećate nemoćno i iscrpljeno, potrebna vam je njegova podrška da biste obnovili samouvjerenost, odlučnost, koncentraciju i sposobnost discipline. Uriel podučava kako primijeniti duhovnu moć na ispravan način. Njegova je boja crvena, pa je upotrijebite u u svojim malim ritualima komunikacije s ovim arkanđelom.

Arkanđeo Uriel - pomoć kad se nađete pred problemom

Vjera u anđele - kako nas čuvaju bića s viših razina

Koji je anđeo vašeg horoskopskog znaka?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci