Unutarnje dijete u zračnom znaku

Ako vam je Mjesec u nekom zračnom znaku, vaše unutarnje dijete želi da mu budete najbolji prijatelj. A najbolji prijatelji prave zajedničke planove, dijele tajne, istražuju svijet učenjem, druženjem i dugim razgovorima. Ono će vam znatiželjno prići, bez straha, a s njim treba puno razgovarati. Vjerojatno ćete ga zateći kako čita, uči, pravi pokuse

Mjesec u Blizancima mali je brbljavac koji je uz to još i jako znatiželjan. Možete ga zateći okruženog knjigama i slikovnicama. Igra se prodavača ili novinara, svjetskog putnika i priča na mnoštvu izmišljenih jezika. To je nestašno i šarmantno dijete koje se hrani znanjem. Od njega možete naučiti kao razviti svoje komunikacijske sposobnosti i steći dubinu znanja. Ako ga zanemarite, neće s vama htjeti razgovarati.

Mjesec u Vagi romantično je unutarnje dijete koje se silno voli družiti. Kad ga susretnete istražujući svoj unutrašnji svijet, bit će okruženo prijateljima. Zanimaju ga drugi ljudi. Pričat će vam tko mu se sviđa, koga bi voljelo držati za ruku. Naučit će vas da razvijete svijest o drugim ljudima, da budete objektivni u pronalaženju ravnoteže u složenim međuljudskim odnosima stvarnog života. Ako ga zanemarite, neće vas pozvati na rođendan.

Mjesec u Vodenjaku unutarnje je dijete istraživač, izumitelj ili buntovnik koji će uvijek raditi po svome. Rastavlja igračke da bi otkrilo kako funkcioniraju, okuplja prijatelje kako bi zajedno postigli cilj koji je svima od koristi. Ako ga naljutite, moglo bi pokrenuti pravu bunu protiv vašeg autoriteta. Nahranite ga originalnim idejama, slobodom i neovisnošću o pravilima, a ono će vas zauzvrat ohrabriti da ostvarujete svoje ideale.

Zašto je važno dijete u nama

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci