Unutarnje dijete u zemljanom znaku

Mjesec u zemljanim znakovima oprezno je, sramežljivo i izbirljivo unutrašnje dijete. Ono treba vaš dodir i pomoć u organizaciji igre, pa kad se s vama sprijatelji, treba ga zagrliti i pokazati mu da se uz vas može osjećati sigurno. To je dijete koje uredno slaže svoje igračke, nerado ih dijeli i pazi da ne uprlja odjeću. Ozbiljno je i ne uvijek spontano, bit će vrlo poslušno. Njegova se spontanost otključava osjećajem da je zaštićeno i sigurno

Mjesec u Biku unutarnje je dijete koje uživa u bojama, mirisima, u prirodi koja ga okružuje, a vjerojatno ćete ga zateći kako uživa u slasnim jagodama ili pravi vjenčić od cvijeća okruženo umiljatim šumskim životinjama. Ono cijeni ljepotu svijeta i zna je održavati i stvarati. Naučit će vas prepoznati ljepotu stvarnog svijeta te kako u njemu stvoriti sigurnost. Ako ga naljutite, neće s vama dijeliti svoje igračke i bit će ljubomorno.

Mjesec u Djevici jako je znatiželjno i pametno unutrašnje dijete, no istovremeno je vrlo izbirljivo i sumnjičavo. Vjerojatno ćete se s njim igrati doktora ili veterinara i promatrati kako na zadivljujući način stvara red. S njim ćete puno razgovarati, a njegova pitanja će vam pomoći da prepoznate prave vrijednosti u svom životu. Naučit će vas kako da bolje razumijete i kontrolirate svoje osjećaje. Ako ga zapostavite, kritizirat će vas i ničim neće biti zadovoljno.

Mjesec u Jarcu unutarnje je dijete koje je puno zrelije za svoje godine nego što biste očekivali. Ono je vrlo mudro, a najviše uživa raditi nešto praktično. Vjerojatno ćete ga zateći kako u pješčaniku gradi čitave gradove, istražuje minerale ili se priprema za alpinistički pothvat. Naučit će vas kako da prepoznate i ostvarite svoje planove u stvarnom životu i stvarate udoban i siguran život. Ako ga naljutite, samo će šutjeti i ignorirati vas.

Zašto je važno dijete u nama

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci