Unutarnje dijete u vodenom znaku

Mjesec u vodenim znakovima simbolizira osjetljivo dijete koje prvo morate pripitomiti, pokazati mu da ga želite razumjeti i brinuti se za njega. To je unutrašnje dijete kojemu je potrebno puno nježnosti. Ono vam neće otvoreno pristupiti, nego će se sramežljivo sakriti. Možda ćete se morati dugo vremena s njim igrati skrivača dok ga ne nasmijete i ohrabrite da vam pristupi

Mjesec u Raku je unutarnje dijete gladno ljubavi. Zamislite nježnu djevojčicu s cvjetnim vjenčićem u kosi koja se igra lutkama. U toj igri ona je mama koja skrbi za druge, a od vas očekuje da je nahranite svojom brižnošću i ljubavi. To se unutrašnje dijete hrani osjećajem sigurnosti pa ako ga zanemarite, postat će cendravo i plašljivo. Kad se s njim sprijateljite, otvorit će vam svjetove mašte koji će obogatiti vaš emotivni i stvaralački život.

Mjesec u Škorpionu unutarnje je dijete koje voli otkrivati tajne. Ono je mali detektiv ili arheolog. Istražuje svijet oko sebe, upija sve što ga okružuje i stvara svoje mudre zaključke. Hrani se otkrivanjem tajni, što mu daje osjećaj kontrole i sigurnosti. S njim se morate upustiti u istraživanje, pokazati mu da je značajno. Ako ga zanemarite, bit će ljubomorno i ljutito, a kad se s njim sprijateljite, dat će vam dubok unutrašnji osjećaj snage i samopouzdanja.

Mjesec u Ribama čarobna je šumska vila, balerina ili mala sirena. Vjerojatno ćete je zateći kako svira ili pjeva, zanesena u svom svijetu mašte. Izuzetno je osjetljivo, vrlo intuitivno dijete koje će odmah osjetiti koliko ga volite. Ono želi bezgranično osjećati i povezati se s cijelim svijetom. Nahranit ćete ga bezuvjetnom ljubavi. Naučit će vas kako da razvijete svoju intuiciju, kako da osjetite duboku vjeru u nevidljive sile koje pokreću svijet.

Zašto je važno dijete u nama

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci