Unutarnje dijete u vatrenom znaku

Ako imate Mjesec u nekom od vatrenih znakova, vaše unutarnje dijete traži puno pozornosti. Jako mu je važno da ga prepoznate, da ga prihvatite kao važan dio svoje osobnosti i date mu puno ljubavi i poštovanja. Ono je dijete koje će vam prići bez straha, znatiželjno da vas upozna. Rado će vam pokazati što voli i čime se igra

Mjesec u Ovnu spontano je unutarnje dijete koje voli izazove. S njim se trebate utrkivati, penjati po drveću i natjecati se na sve moguće načine. Ono stalno juri kako bi otkrivalo nove stvari. To se dijete hrani potvrdom vlastite jedinstvenosti i snage i želi se bez straha upustiti u nove aktivnosti. Ako ga zanemarite, postat će neposlušno derište, a kad se s njim sprijateljite, otkrit ćete u sebi pionira, predvodnika, istraživača.

Mjesec u Lavu zaigrano je unutarnje dijete koje stalno nešto stvara, crta, glumi. Vjerojatno će se pojaviti prerušeno u princezu i maštovito vam opisivati divan svijet u kojem živi. Osvojit ćete ga tako što ćete ga pohvaliti i diviti mu se. Nahranit ćete ga svojom ljubavi i pažnjom koju mu posvećujete. Ako ga zanemarite, postat će razmaženo i zahtjevno, a kad se s njim sprijateljite, grijat će vas toplinom i velikodušnošću svog velikog srca. Naučit će vas da spontano stvarate.

Mjesec u Strijelcu znatiželjno je dijete koje će vam postavljati mnogo mudrih pitanja. Nemirno je i željno istraživanja, igre, otkrivanja svijeta. Lako ga je zamisliti prerušenog u gusara ili astronauta, s puno uzbudljivih priča. Osvojit ćete ga i nahraniti ako ga pažljivo slušate i poštujete njegove ideje. To je mudro unutarnje dijete koje će vas naučiti da vjerujete u sebe i ohrabriti vas u osobnom razvoju, a ako ga budete zanemarili, jednostavno će otići igrati se negdje drugdje.

Zašto je važno dijete u nama

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci