Mjesečni horoskop: Blizanci uživaju u ljubavnoj sreći, Djevice zaokupljene materijalnim

Donosimo vam horoskop po Mjesečevim mijenama od 2. listopada do 4. studenoga 2021. Doznajte kakvu vam energiju Mjesec donosi u ovom razdoblju!

Mjesecu je potrebno otprilike 28 dana da bi napravio puni krug oko Zemlje. Početak kruga je mlađak, kada je Mjesec nevidljiv. Pratimo ga kako raste do prve četvrti, zatim do punog Mjeseca – uštapa. Nakon toga opada kroz drugu četvrt i polako nestaje, da bi se ponovno rodio kao mlađak. Prateći ritam Mjeseca, možemo osvijestiti nevidljive tokove energije koja je prisutna svuda oko nas. Ako osjetimo njeno snaženje i opadanje, ključne točke u kojima možemo predahnuti da bismo preispitali i osjetili sami sebe, možda ćemo se uspješnije snaći u nezaustavljivim tokovima života 

mlađakUz mlađak u Vagi, 6. listopada, osnažite se svime što vam donosi osjećaj sklada i ljepote. Romantična, intimna večer s partnerom ili bučna zabava s prijateljima, vrijeme je da osvježite svoja prijateljstva i odnose. Promislite što vam je vrijedno u ovom trenutku i kako svoje vrijednosti možete učvrstiti. Za Ovna i Vagu u središte pozornosti dolazi odnos s partnerom. Možda trebate pronaći bolji način komunikacije i raščistiti sve što vas smeta. Prihvatite i mirno čujte i sve što partneru smeta kod vas. Novcem i materijalnom sigurnošću zaokupljeni su Djevica i Ribe, Bik i Jarac. Osmislite i pokrenite nove načine kako ih uvećati. Uvjerljivost i šarm krase Lava i Vodenjaka, no budite oprezni da ne dajete obećanja koja ne možete ispuniti. Rak i Škorpion osjećaju se rastrgano između želje da ugode drugima, posebno obitelji, djeci, partneru ili da čvršće postave vlastite granice. Prisjetite se kako ne morate ispunjavati očekivanja drugih, da je važno prepoznati i ispuniti vlastita očekivanja. Blizanci i Strijelac uživaju u ljubavnoj sreći. Samci mogu sresti osobu koja će im probuditi osjećaje. Bude se vaši kreativni potencijali.

puni mjesecKada 20. listopada uštap u Ovnu zablista punim sjajem, svi ćemo osjetiti nemir i nestrpljivost da što prije ostvarimo želje. Uštap simbolizira zrelu energiju, plodove spremne za berbu svega što smo marljivo uzgajali u protekloj polovici godine. Za Raka, Škorpiona i Ribe svi se prethodni napori mogu manifestirati kao novac. Smješka vam se dobra zarada, pa se potrudite do kraja do nje i dođete. Ovan, Strijelac i Lav osjećaju se kao pobjednici, u ljubavi i poslu. Pokažite spontano svoju romantičnu stranu, pohvalite se svojim uspjesima i budite velikodušni prema drugima. Ljubavni uspjesi neće zaobići ni Vagu, Vodenjaka i Blizance. Podrška vašim planovima dolazi sa svih strana, pa se nemojte osamiti, obnovite sve svoje društvene kontakte. Jarac, Bik i Djevica uživaju u razdoblju obiteljske sreće. Zadovoljni ste rezultatima svega što ste željeli promijeniti u svom domu, u obiteljskim odnosima ili u intimnoj vezi i seksualnosti. Osjećate se puno sigurnije nego prije i možete se opustiti.  

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci