U grudima nose ledeno srce: Ovi horoskopski znakovi su neosjetljivi na tuđe probleme, a 1 osobinu najviše preziru

Ovi horoskopski znakovi su fokusirani isključivo na sebe i nisu posebno osjetljivi na tuđe probleme. Za njih najčešće kažemo da su hladnog srca

Jarac
Mnogi smatraju da je Jarac najneosjetljiviji znak zodijaka. Posebno ne suosjeća s onima koji su u nevolji svojom krivnjom, a također ne voli sudjelovati u raznim vrstama dobrotvornih organizacija. Međutim, njegovo naizgled grubo ponašanje je posljedica toga što i sam ne očekuje pomoć. Jarac sve postiže sam, a od drugih traži pomoć samo u hitnim slučajevima.

Bik
Ovaj znak je lišen sentimentalnosti. Radi se o Biku. Da bi on pritekao u pomoć, morate ga dugo poznavati. A ako vam Bik ipak odluči pomoći, napravit će to bez mnogo entuzijazma. Ne voli slušati tuđe jadikovke i nema nimalo poštovanja prema slabim osobama.

Vaga
Prilikom upoznavanja, Vage ostavljaju dojam simpatičnih ljudi. Oni, po pravilu, pažljivo slušaju sugovornika koji im otkriva svoje najdublje osjećaje, međutim, kako se kasnije ispostavi, to čine samo iz ljubaznosti. Vage, najvjerojatnije, neće pomoći nekomu svojom voljom, neće se ni duboko upuštati u tuđe probleme.

Izvor: Sensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci