U 2019. ću... Što vaš znak treba učiniti u sljedećoj godini

Sigurno imate pokoju novogodišnju odluku u planu – razmotrite i kakva bi vam odluka u novoj godini odgovarala na temelju horoskopskog znaka

Ovan

Usredotočit ću svu svoju energiju i kreativnost na jedan određen cilj.

U posljednje ste vrijeme blagoslovljeni kreativnošću, ali budete li pokušavali odjednom ostvariti toliko snova, na kraju biste mogli ostati praznih ruku. Posvetite se jednoj stvari i nemojte očekivati da rezultate vidite za samo nekoliko dana.

Bik

Izazvat ću sebe da istražujem nepoznato.

Svi mi uživamo u udobnosti svojih sigurnih zona. Ali u 2019. bit ćete prisiljeni napustiti svoje, na ovaj ili onaj način. Zato zakoračite u nepoznato – bit ćete zadivljeni rezultatima!

Blizanci

Završit ću barem jedan projekt započet prošle godine.

Imate toliko energije da ste počeli brojne projekte. Ali da biste vidjeli napredak, morat ćete odabrati jedan i dovesti ga do kraja. Možda će vam za to trebati nekoliko mjeseci, možda cijela godina, ali na kraju ćete blistati od ponosa.

Rak

Tetošit ću sebe.

Jednako kao što se brinete o drugima – u čemu ste apsolutni prvak Zodijaka – tetošite i sebe. Vi ste najvažniji i nitko vam neće zamjeriti.

Lav

Prihvatit ću konstruktivnu kritiku.

Doista trebate prihvatiti da neće svatko na ovom svijetu imati lijepu riječ o vama. To je za vaše dobro. Zato umjesto da se opteretite analiziranjem toga što je netko rekao o vama, samo duboko udahnite.

Djevica

Naučit ću prihvatiti komplimente.

Prestanite misliti da vam ljudi takve stvari kažu iz čiste kurtoazije – zaslužili ste ih. Postigli ste više nego što mislite.

Vaga

Vrijeme je previše vrijedno da bi se potratilo.

Drugim riječima, naučite reći "ne" i živite onako kako ste to oduvijek željeli – u 2019. dolazi kraj vašem trošenju vremena na udovoljavanje drugima.

Škorpion

Barem ću oprostiti, ako već ne želim zaboraviti.

U 2019. pokušajte otpustiti sav taj bijes i frustracije koje već dugo nosite. Shvaćate da ih ne može osjetiti nitko drugi osim vas, zar ne? Zašto se onda ne biste riješili barem nekih od njih. Opraštanje je često skriven ključ zdravijeg života.

Strijelac

Naučit ću pregristi jezik.

Iskrenost je vrijedna osobina i cijenjeni ste zbog svoje otvorenosti, ali katkad je mudro svoje mišljenje zadržati za sebe.

Jarac

Otići ću na godišnji odmor.

Ponosite se svojom radnom etikom, ali mogli biste sagorjeti. Više nema odgađanja – otiđite na godišnji odmor i napunite baterije.

Vodenjak

Naučit ću vidjeti svijet novim očima.

Ne možete dovijeka ostati pod staklenim zvonom svoga savršenog svijeta – 2019. iskušajte i druge perspektive. Čak i ako vam se ne budu svidjele, proširit ćete svoje horizonte.

Ribe

Gotovo je s rastrošnošću.

Nakon praznika, razmislite o svojim financijama i trošenju, učinite potrebne preinake te ulažite u svoju budućnost.

Izvor: thoughtcatalog.com

 

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci