Tjedni horoskop od 29. 6 do 6. 7. 2015.

Ovaj tjedan imamo priliku za nova poznanstva, neobične susrete, nove ljubavne izazove...

Iznenadni susreti

Tjedan počinjemo vedro i optimistično, osim ako nas još ne drži neraspoloženje i zabrinutost od nedjelje navečer, no kako će dan odmicati, osjećat ćemo olakšanje. Optimizam bi mogao kulminirati tijekom sutrašnjeg dana, kada se Mjesec susreće s Uranom i Jupiterom, što znači da se vraća vjera u bolje sutra, neki novi vidici se otvaraju, iznenadni susreti mogu promijeniti neka naša gledišta.

Samo pripazite na apetite, koji sada rastu više nego inače, želje se množe i šire, pa budite oprezni s pretjerivanjem i precjenjivanjem vlastitih mogućnosti.

Vrijeme je kada imamo potrebu otputovati i otkriti nove horizonte. Dani kada su glavna tema moral, uzvišenost duha, velikodušnost i plemenitost. Potreba za emocionalnim oslobođenjem kao i hrabrost da realiziramo neke duboke unutarnje potrebe, najviše u smislu njihova mijenjanja. Nerijetko u ovakvima danima nailazimo baš na pravu osobu za nas, na onu koja će nas jednom rečenicom razbuditi i izbaciti iz kolotečine, o čemu god se radilo.

Posjet astrologu

Generalno, takav je cijeli tjedan, pun telefonskih razgovora, dopisivanja, druženja, povezivanja s drugima, kombiniranja. Što god radili ili se dogovarali, a bit će i nekih zanimljivih ideja, bitno je da što prije krenete u realizaciju, važno je početi odmah. Također, tjedan je povoljan za savjetovanja, nebitno radi li se o odvjetniku, liječniku, automehaničaru ili astrologu.

Povoljno je vrijeme i za kupnju automobila, motora, dvokotačnih gurala, mobitela, televizora, tableta i ostalih tehničkih napravica. Jednako tako, plodan je teren za ugovore, potpisivanja, trgovanje.

Obiteljske tajne

Sredina tjedna traži odmornost, staloženost i mir jer nailazimo na prepreke i nije sve baš onako kako smo planirali. To dovodi do nezadovoljstva i frustracije, kako nama tako i drugima, stoga je poželjno biti spreman na sve i ništa previše unaprijed ne planirati. Sve to je naglašenije jer će nas trigon Sunca, Marsa i Neptuna mamiti u svoje čarobne odaje, u svijet mašte, pa lako možemo odlelujati na krilima ideala.

Ovo je vrijeme kada je snazi i volji potrebna vjera, kada snaga silno želi otkriti tajnu, a tajna je sada vezana za obitelj, korijene, genetiku, pa i na tom području može biti zanimljivo, iscjeljujuće ali i opasno, jer lako bivamo povrijeđeni. Sredina tjedna je osjetljiva, ali nudi i brojne spoznaje vezane uz emocionalni ili obiteljski život.

Zaljubite se!

Kraj tjedna nepredvidljiv je i hirovit, budi se potreba za neovisnošću, rušenjem barijera u bilo kojem smislu. Tražimo nekoga tko je dovoljno hrabar da stane nasuprot svih i krene svojim putem ili učini nešto što je izvan svih konvencija. Želja za izlaskom iz okvira i kalupa. Volimo cijeli svijet i najradije bismo zagrlili planet Zemlju, ali ne i pojedinca.

Mladi svijet i oni koji su slobodni, cijeli ovaj tjedan imaju priliku za nova poznanstva, druženja, neobične susrete, zabava pršti na sve strane. Zaljubljivanje, ljubavni preokreti, pomirenja, razmišljanje o mladosti, o lakoći i pozitivizmu, o studenskim danima kada smo bili zaljubljeni. Iskre frcaju, strasti se iznenada bude, potrebno je biti otvoren i hrabar za nove ljubavne izazove.

I oni koji su u dugim vezama imaju priliku osvježiti odnos i eventualno se pozabaviti nekim starim zakopanim problemima jer Venera ionako uskoro ide prema Saturnu, pa će se tu malo morati čistiti, ali o tome za tjedan ili dva...

Uživajte!

Uranovo dijete, www.facebook.com/astro.stanica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci