Tjedni horoskop od 29. 2. do 7. 3. 2016.

Po jutru se dan poznaje, doznajte što nam nosi sam početak ožujka...

Malo tišine

Znate onu "šutnja je zlato"? Pozlatit će nam se ovaj tjedan, Merkur je u Ribama. Dežurni šutljivac, smooth operator. Osim što ovaj Merkur nerado govori, rado i zaboravlja. Nakon pričljivog, društvenog, internet pričljivca Vodenjaka, malo tišine nam neće škoditi. Vrijeme je za glazbu i umjetnost. Sklada se, fotografira, slika, mašta, romantizira, idealizira, meditira, pomalo bježi od realnosti, u tišinu. Merkur u Ribama je artističan, kreativan, duhovan i katkad sklon muljanju. Ali ne zamjerite mu ovo zadnje jer u prvom redu dobro smulja sebi. Sve jest i ništa nije. Ribe.

Mars ovaj tjedan također napušta znak Škorpiona i hita u svjetskog putnika Strijelca. I sve bi bilo uredu, da ovo dvoje nije u kvadratu - Merkur u Ribama i Mars u Strijelcu. Strijelac filozofski nastrojen i otvoren, širokog srca i pogleda na život, može imati malo problema s depresivnom, tugaljivom Ribom sklonom da zaboravi i odluta... Princip vatre (Strijelac) i vode (Ribe) nakratko su sukobljeni, ali možda u dva najpitomija znaka.

Vjerujte u Boga, ali zaključajte vrata!

Pa ako sada krećete na put, ne zaboravite putovnicu, provjerite još jednom termin leta, datum, navijte sat, zamolite i susjeda da vas probudi, osim ako i on ne zaspi, jer Merkur je i susjed. Merkuru u Ribama šišmišari noću i ima priličnih problema s jutarnjim buđenjem. Za sve nove pothvate vezane uz poduzetništvo, izdavaštvo, učitelje, pisce, filozofe, istraživače, sudstvo, vrijeme je dobro, i požurite jer Mars se vraća u Škorpiona, ima neki zadatak koji mora ponoviti.

Iako je Strijelac poznat po istini, njegova istina često zna biti ispaljena i bezosjećajna, s Merkurom u kvadratu može se dogoditi da nezaštićeni nasjednete na neku utopističko-oportunističku foru. Vjerujete u Boga, ali zaključavajte vrata!

Jedan poziv mijenja sve

Svježina ovaj tjedan dolazi iz Venerinog cyber spacea, njen sekstil s Uranom donijet će dah svježine u ljubavne živote, ako ne i koji nagli zaokret ili iznenađenje. No znate shemu s Uranom i Vodenjakom - bez pretpostavljanja, dvostruko vodenjačko (Venera je u Vodenjaku, a Uran je vladar Vodenjaka) znači nepredviđeno i neočekivano. Kako bi Partibrejkersi rekli: "Jedan poziv mijenja sve…"

Mjesec se kreće od Škorpiona do Vodenjaka ovaj tjedan. Radi aspekt s Marsom, što znači da će duboko potisnute emocije i tenzije kod nekih eksplodirati. Želja za kontrolom poprilično je jaka, no lako je moguće ispaljivanje na živce, no na to smo u posljednje vrijeme već navikli. Vikend pripada Veneri i Vodenjaku, neko dobro druženje, uz glazbu, zašto ne!

Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci