Tjedni horoskop od 27. 7 do 3. 8. 2015.

Duboko udahnite. Opustite se. Budite zahvalni...

Ne kupujte jer ćete vraćati

Zvjezdani tjedan pred nama nema se čime posebno pohvaliti. Venera o kojoj rado pišemo proteklih tjedana i dalje je tu gdje je, 0* Djevice i sprema se za svoj retrogadni hod, natrag u Lava. I dalje je na snazi isto upozorenje, ne kupujte jer ćete vraćati, osim ako je rabljeno ili jako sniženo.

Za kupnju će biti vremena. Venera je izvanserijski dugo u Lavu, a Lav voli trošiti.
Venera kvadrat Saturn voli stvarati mukicu pa kada je novac u pitanju, nema ga ili ga nema dovoljno. Stoga pažljivo s novcem. To vrijedi za cijelo vrijeme retrogradnog kretanja Venere.

Može se i drukčije

Padamo u ovom razdoblju u duboka stanja. Otvaraju se silom neka vrata u nama koja držimo nogom čvrsto zatvorena, nova perspektiva želi van po svaku cijenu. Nešto nam želi reći da se može i drukčije. Remiksiramo sebe i odnose oko sebe i dalje…. I ne brinite se ako još niste počeli, dug je put pred ovom ljepoticom, tek se sprema, dramatizacija je u tijeku. Venera u Djevici joj je kao logistički ured, strategija se razvija, pišu se scenariji i čim uđe u Lava, čut će se. Ona je glasna i uočljiva.

Proteklih dana bili smo zaokupljeni ili zadacima ili zdravljem ili analizama ili smo bili higijeničari i opsesivno kompulzivno čistili i renovirali dom. Kad je riječ o posvećenosti radovima u domu, Mars je i dalje u Raku, gdje je sve samo ne Mars, ali ako se napenalio bojiti, renovirati, popravljati po kući, reorganizirati, montirati, njegova je funkcija u punom sjaju. Ako je preživio kvadrat s Uranom i nije igrajući se strujom malo dobio po prstima, slobodno može i ovaj tjedan nastaviti u revijalnom tonu.

Preživjeli smo

Saturn koji nas je mrcvario proteklih 2,5 godine lagano popušta. Ako vas je pritisnuo 2012. godine i stiskao do sada, tu se negdje skriva lekcija. Razmislite jeste li uspjeli razriješiti probleme koji su tada počeli i položiti ispit. Ako niste, više sreće drugi put, nadamo se da lekcija nije bila okrutna jer Saturn je kao kamen.

Jupiter se približava egzaktnom stupnju napetog aspekta sa Saturnom i vjerojatno će neki od nas zaječati. Nezadovoljstva su na vidiku, vlastitim životom, rješenjem iščekivane situacije. E, tu nažalost moramo reći, svakome po zasluzi. Neki će se provući kroz iglenu ušicu, ne budite kivni, nečim su to zaslužili, otprije. Nebeska zbrajalica seže daleko u prošlost, taj algoritam teško je odgonetnuti. Ovaj tjedan nas čeka i pun mjesec u Vodenjaku, osobe tanjih živaca trebale bi biti što manje izložene stresu kako bi ga što lakše prebrodile.

Tjedan završavamo s mjesecom u Ribama, u konjukciji s Neptunom. Oprostiti i zaboraviti. Ako ništa drugo, barem naporan tjedan ili tjedne koji su iza nas. Preživjeli smo. To se jedino računa.

Uranovo dijete, www.facebook.com/astro.stanica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci