Tjedni horoskop od 26. 10. do 2. 11. 2015.

Visoka je koncentracija planeta u zemljanim znakovima ovaj tjedan na nebu i pun Mjesec u Biku...

Tjedan pred nama obilježavaju tri aspekta, pun Mjesec u Biku, Merkur opozicija Uran i Sunce trigon Neptun.
Premda sva tri aspekta imaju lančanu povezanost i reakciju, ništa nam drastično eksplozivno neće doletjeti u lice zahvaljujući Djevici. Makar, nije da se može izdati jamstvo za aspekt Merkur opozicija Uran. Nikad se ne zna. Sigurno je da aspekt nije dobar za pregovore. Da ispeci pa reci baš i ne ide, jer nešto izleti ko grom iz vedra neba na usta. Budući da je u pitanju opozicija, ključ je u pronalasku kompromisa. 
Imajući taj kompromis na umu, pun Mjesec u Biku u utorak dio je rješenja. Potrebno je otpustiti nešto što nam više ne treba i što nas više ne podržava. Ako ste jedni od onih koji su skloni impulzivnosti i uznemirenosti za punog Mjeseca, Neptun će sve sedirati ovaj put i ublažiti udarac.
Uz visoku koncentraciju planeta u zemljanim znakovima u vrijeme punog Mjeseca (Venera, Jupiter i Mars, svi u znaku Djevice, tvore trigon na Pluton u Jarcu) pragmatično senzualna kvaliteta ovog elementa bit će posebno naglašena. Zbog toga vjerujemo da unatoč drugim osjetljivim aspektima koji se pojavljuju na nebu (Saturn kvadrat Neptun) drama i tenzije nadvladat će praktičnost koja će pomoći riješiti ovu emotivno obojenu situaciju. Podržava li vas? Vrijedi li na duge staze? Radi se o ljubavi, ali i novcu. A tema je vaša.
Mjesec u Raku u subotu čini nas možda malo emotivnijima pa sve ovo racionalno  ljubavno trojstvo u Djevici - Venera, Mars i Jupiter dobiva neki zaplet na tulumu za Noć vještica. A to je temelj za neku ozbiljnu romantiku.
Jedno je  sigurno, pred nama je stabilno razuman i miran tjedan (ako zanemarite Merkur Uran ili poradite na njemu), a s obzirom na tjedne koji se nalaze pred nama, dobro se odmorite i ustabilite.
Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci