Tjedni horoskop od 12. do 19. 9. 2016.

Dinamičan tjedan s pomrčinom Mjeseca je počeo!

Sjedite skrštenih ruku i ne poduzimajte ništa

Ako vam u ponedjeljak treba izgovor za izostanak s posla, ima više dobrih razloga za to. Ne samo da je Mjesec bez aspekata u Jarcu, nego i kvadrat Merkura Marsa počinje točno u ponedjeljak. To (uz činjenicu da je Merkur još uvijek retrogradan) čini odlične uvjete kada je riječ o stvarima kao što su slanje neprimjereno neprijateljskih e-mailova ili da vas suradnik poželi verbalno napasti.

Kvadrat Sunca i Marsa, koji je točno u utorak, aspekt je od kojeg se treba držati podalje. Pametno je sjediti skrštenih ruku i ne poduzimati ništa.

U međuvremenu, Jupiter je proveo prvi puni tjedan u znaku Vage od 2005. Nije bilo velikih aspekata Jupitera s bilo kojim drugim planetom, no i to je u redu... Cijela  godina u znaku Djevice bila je prilično iscrpljujuća za ovog sretnika i ovaj blagi osjećaj pozitive je dovoljan.

Pomrčina Mjeseca u petak

Velik dio srijede čeka nas još jedno razdoblje neaspektiranog Mjeseca, ovaj put u Vodenjaku, što bi moglo utjecati na produktivnost. Izgledi za ljubavni život poboljšavaju se malo u srijedu i četvrtak, kada Mjesec ulazi u znak Riba.

Ako vam se sviđa astrologija i želite nepotrebno paranoizirati, svidjet će vam se pomrčina Mjeseca u Ribama u petak. Da, eklipsa može donijeti iznenadne i neobične okolnosti, ali ne zaboravite da nisu sve neobične okolnosti loše. Za većinu nas to će biti samo još jedan pun Mjesec. Ispada da je pun Mjesec u Djevici ili Ribama najluđi pun Mjesec u godini. Budući da stvara kvadrat s Marsom, u petak navečer treba biti oprezan.

Ljubavni vikend

Vikend dating će vjerojatno biti malo dramatičniji nego inače, s obzirom na to da je Mars u trigonu s Uranom točno u subotu i Venera nasuprot Uranu točno u nedjelju, a oba aspekta imaju utjecaj cijeli vikend. Snažni seksualni porivi i neobične privlačnosti zvuče zabavno, zar ne? Ako želite organizirati zabavu za nekog posebnog, ciljajte sredinu dana u nedjelju, kada se Mjesec povezuje s Uranom i pojačava cijelu situaciju.

Konačno, Venera sekstil Mars nije točno do sljedećeg ponedjeljka, ali će biti već na snazi ovaj vikend. Kada je riječ o aspektima koji mogu dovesti do ljubavnog uspjeha, ovaj apekt je dobar koliko se dobar može biti. Sekstili su ipak suptilni i obično sekstil Venera-Mars treba malo gurkanja da bi se počelo. No uza sve druge aspekte Venere i Marsa ovaj vikend, svakako biste trebali koristiti zaštitu. Mislim, zaštititi svoje osjećaje. Da, to je to ...

Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci