Tjedna astrološka prognoza od 9. do 16. veljače

Čuli ste za ljubavnike čija je snimka završila na Facebooku? Pogledajte to iz astrološkog kuta i doznajte što nas (i njih) očekuje ovaj tjedan

Očekujte neočekivano

Jedina novost na zvjezdanom nebu jest da se Merkur polako zaustavlja i sprema se postati normalan, iako u Vodenjaku normalno uvijek odstupa od normale. Hoćemo imati koristi od toga? Da, ali ne odmah, kad ošamućeni Merkur stane, treba mu malo vremena da se zbroji i krene direktno. Tjedan je takav kakav je. Saturn kvadrat Neptun i Uran kvadrat Pluton. Dovoljno da čovjek stane i kaže: Bit će što će biti.

Mjesec je još danas u Vagi pa Uran i Pluton teško padaju na dušu. Smirite se, lijepo sve objasnite drugoj strani, a ako ste vi druga strana, naćulite uši, možda čujete baš ono što je potrebno. Bit će to ugodna promjena. Možda ste s ovim retrogradnim Merkurom došli do „ahaaaa!“ efekta pa sa Suncem u miroljubivom Vodenjaku izgladite nesuglasice i postignete konsenzus. I budite otvoreni za neočekivana rješenja, nema Vodenjaka koji stvari rješava planski i predvidljivo, to je uvijek neki neočekivan i originalan pristup.

Ovan nije baš bečka škola

Stanje s ljubavnicima (Venera i Mars u Ribama) je isto, ako pratite vijesti, senzacije i tračeve (a ne mogu se izbjeći), čuli ste za nesretnike koji su završili na Facebooku dok su tajno ljubovali. E, to je smisao za humor retrogradnog Merkura, našalio se pa je snimku "nalijepio" na internet. Pratit ćemo njihovu priču, ali isključivo iz astroloških razloga jer ovaj primjer može pokazati što će se događati kada Veneru i Marsa more izbaci na novo kopno u Ovna. Ljubavnički prijelaz iz Riba u Ovna bit će kvrgav. Iz sanjive ribe, ravno u drugi svjetski rat. Hoće li oni uspjeti zajedno prijeći taj put? Ili će se rastati? Pratite u sljedećim nastavcima:-).

Da se razumijemo, ljubavi u sljedećih mjesec dana ima. Ljubavi ima koliko hoćete, ako je hoćete. Riblja je sramežljiva i možda voli platonski, ali u Ovnu ništa nije platonsko. U Ovnu ćemo imati bojno polje, riblje finese se gube. Uleti će biti direktni, bez šlifa, pomalo sirovi, nije Ovan baš s bečkog dvora. Znamo, raduje vas to. Bogme i nas.

Hrabri i odvažni novi pothvati i novi projekti obećavaju, Mars u Ovnu miriše Uran pred sobom, a Jupiter mu je kao pogonsko gorivo. Važno je biti hrabar i odvažan i uhvatiti priliku u letu, imajte na umu da ovu "priliku" niste predvidjeli, Uran = iznenađenje.

Stella Neutronica i Uranovo dijete, https://www.facebook.com/astro.stanica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci