Tjedna astrološka prognoza od 9. do 16. ožujka

Tjedan pred nama bit će dinamičan, pun akcije, borbe, natjecanja. Sve pršti od energije, od volje da se napravi što više...

Trošite energiju

Efikasnost i praktičnost najbolje opisuju dane koji nam slijede. Puno truda, rada i zalaganja uložit ćemo u svakodnevne obaveze, a univerzum će snagu i upornost blagosloviti entuzijazmom, optimizmom i vjerom. Uz to, neki će zasigurno dobiti priliku i za konkretnije blagoslove - protekcije kakve važne osobe, značajne pohvale i prepoznavanje autoriteta, pa do konkretnih novčanih nagrada. Sve predispozicije za uspješan tjedan su tu.

U obavljanju dosadnih svakodnevnih poslova imamo tendenciju mijenjanja ritma, obrtanja rasporeda, preskakanja ili uvođenja zadataka ili obaveza. Nemojte se iznenaditi ako vam puhne da usisavate stan usred noći jer, eto, ne možete spavati. Ako sami od sebe ne učinite kakvu promjenu, iznimku ili ne okrenete nešto naglavačke, bez brige, univerzum će se potruditi da dinamika svakodnevice postane što nepravilnija i neposlušnija.

Važno je nemilice trošiti energiju koje će ovaj tjedan biti napretek. U suprotnome, ona se pretvara u svoju negativnost i lako postaje rušilačka sila koja može donijeti konkretnu štetu.

Tjedan za papirologiju

Ovaj tjedan možemo posvetiti započinjanju projekata, otvaranju firme ili barem ideji da je krajnje vrijeme za samostalnu i neovisnu budućnost u kojoj nema napornih šefova. Preporuka svima zagledanima u buduće vrijeme, ali s jasnom slikom što bi i kako bi - ovo je pravo vrijeme za prvi korak, odlučno i hrabro. Nitko ne jamči kakav će ishod biti, ali u tome i jest poanta trenutnog aspekta na nebu. Snaga i hrabrost bodre ideju i viziju.

Svatko od nas treba napraviti promjenu, zakoračiti u nešto nedovoljno poznato i istraženo. Sigurno je da nećemo svi ispuniti visoka očekivanja trenutnih nebeskih aspekata, no možemo začiniti svakodnevicu, "remiksirati" rutinu, napraviti barem mali korak prema boljoj budućnosti, neku svoju mini revoluciju. U novinama ćemo čitati o nekim malo većim pothvatima, akcijama, preokretima, neočekivanim manevrima, šokovima.

Muškarci kreću u akciju

Mars, Uran i Venera su u sekstilu s Merkurom, koji je ionako u brzom i munjevitom Vodenjaku pa svakodnevne stvari idu brzo, posebno sve u vezi s dokumentima, računima, transakcijama, prometom, tehničkim sitnicama, prijevoznim sredstvima, parkirnim mjestima... Dakle, sve što morate, obavite ovih dana dok Merkur nije promijenio znak i zaplivao u Ribama, u kojima mu praktičnost, brzina i snalažljivost nisu jača strana. 

Na ljubavnom planu i dalje je strastveno, poletno, energično, napeto, borbeno. Djevojke su često u ovakvim razdobljima odlučne, samostalne, stroge, zahtjevne, drske, a ako treba i bezobrazne. Mladići su puni zanosa i energije, spremni za prvi korak i akciju, no ono što je sigurno jest da nijedan potez neće rezultirati planiranim ishodom. Momci poduzimaju neočekivane korake, a u pozadini svega krije se velika želja za promjenom, praćena svojeglavošću i hirovitošću. Očekujemo neočekivano. Slobodnima sljedeći dani mogu donijeti nove ljubavne početke, a onima u vezama ovo razdoblje može biti uzbudljivo i napeto, prepuno probuđenih strasti i želja - svojevrsni refresh odnosa :).

Avanture su na vidiku, kao i prošli tjedan, samo što u sljedećih sedam dana muškarci kreću u akciju. Budući da je dosta toga u iznenađujućem i neočekivanom tonu, onda vam je jasno da morate biti spremni na sve.

Hrabre prati sreća!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci