Tjedna astrološka prognoza od 6. do 13. 4.

Očekujte neočekivano i samo hrabro naprijed!

Plan da nema plana

Ovaj će tjedan obilježiti zanimljivi aspekti od kojih ne treba mnogo očekivati i baš u tome jest trik. Kada očekujemo nešto, univerzum se potrudi napraviti kakvu spačku, zainati se i malo poigra s nama, čak naruga. Glavni je savjet za sljedećih sedam dana da ništa previše ne planirate, tek okvirno i nužno. Valja se prepustiti i raditi stvari onako kako dolaze, bez previše kalkuliranja, premišljanja, odugovlačenja; jurcamo iz jedne priče u drugu, a nebo će nagraditi one najhrabrije i najodlučnije.

Hrabrost i rizik trenutačno idu ruku pod ruku, tako da započete akcije ili ideje sada najlakše nalaze put do materijalizacije. Povoljno je razdoblje svima koji se bave bilo kakvim oblikom pisanja, kritikom, novinarstvom, odnosima s javnošću, medijima, prometom, administracijom, kao i onima koji rade s računalima, mobitelima i ostalim tehničkim stvarima. Naklonjeno je i trgovcima, posebno onima koji prodaju automobile, a još ako su mali, brzi i praktični....

Vrijeme za pravne savjete i sponzorstva

Razmjena znanja i iskustva također je naglašena ovaj tjedan, znatiželjni smo i gladni novoga. Nebo nas motivira na učenje, širenje vidika, putovanja, gledanje dokumentarnih serija i edukativnih sadržaja. Aspekt ukazuje i na pojačanu potrebu druženja s prijateljima i istomišljenicima, kao i na nailaženje na neistomišljenike. Vrijeme je dobrih ideja, filozofskih rasprava, mentalnih izazova, ali i brzine i vještine koje će se od nas tražiti.

Oni koji trebaju pravni ili bilo koji drugi savjet, neka ga potraže ovaj tjedan. Vrijeme je povoljno i za sponzorstva. Lako se daju obećanja jer smo entuzijastični, dobre volje i široke ruke, nebitno radi li se o novcu ili kakvom plemenitom činu. Moguće su razne dražbe, dobrotvorni projekti, otvaranje sportskih dvorana, humanitarnih udruga, ali i edukativnih ustanova, potpisivanje vrijednih ugovora. Prisutna je želja da se nadogradi znanje, pa ćemo lakše odlučiti upisati tečaj ili otići na zanimljivo predavanje.

Razdoblje je kad imamo potrebu jasno izraziti stav, iznijeti svoje mišljenje, izboriti se za sebe i svoja prava. Ovo je benevolentan tjedan za sve pravne poslove, ugovore, papire, dokumentacije.

Uhvaćeni muljatori

Nebeske konstelacije ukazuju na strogoću koja proizlazi iz snažnog morala, pa nije vrijeme za muljanja, laganja, petljanja, okolišanja, podmićivanja i slično. Treba imati na umu da je na nebu aspekt koji govori i o kaznama, koje se u ovo vrijeme vrlo lako i brzo pišu. Logično, trudite se biti što oprezniji u prometu, ne samo zbog kaznenih bodova i opaljivanja po novčaniku, već, naravno, zbog drugih sudionika u prometu.

Tehničke naprave ovaj bi tjedan mogle postati svojeglave i neposlušne, pa se nemojte iznenaditi ako vam mobitel, TV, igraća konzola ili računalo iz čista mira prestanu raditi na neko vrijeme pa opet dođu k sebi. Problemi mogu biti i s internetom, kabelima, automobilskim ključevima... Također, astrološka slika ukazuje na hakerske provale, viruse koji napadaju računalo, budite oprezni jer se sada lako gube lozinke, pinovi te ostali dokumenti i podaci.

A ljubav?

Na ljubavnom bi planu i dalje trebalo trajati vrijeme stabilnosti, bez previše turbulencija i iznenađenja. I dalje vlada potreba da se zbližimo i čvrsto povežemo s partnerom, a sve to kroz nježne dodire, poljupce, poglede pune želje i strasti. Traje potreba da se ljubav dijeli, i ne samo ljubav, već sve blagodati koje vesele naša osjetila; dobra pjesma, koncert, ples, fotografija, poezija, knjiga ili kakav ljubavni film, kao i odlazak na tretman ljepote.

Ljubav je sada lijep poklon, uplaćeno putovanje, nakit, parfem, odlazak na ručak, u šoping... znate već kako to ide. Kako je ovo razdoblje najbolji dokaz da ljubav ide kroz želudac, jasno vam je da sve što kuhamo i jedemo, sve zajedničke večere, praćene ugodnom glazbom i prigušenim svjetlima imaju jedan zadatak, a to je da se još više zbližimo i povežemo. Mirisi i okusi i dalje nadmoćno vladaju našim bićima i vrlo se često možemo uhvatiti kako teško odolijevamo svim tim hedonističkim porivima. Uživajte!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci