Tjedna astrološka prognoza od 23. do 30. ožujka

Ovaj tjedan očekuje nas neutaživa glad za uživanjem s jedne i komunikacijski kaos pun tajni i intriga s druge strane. Uzbudljivo...

Neutaživa glad za uživanjem

Ovaj tjedan nebo ukazuje na nezasitnu potrebu za užicima. Spominjali smo je i prošli put, no ovaj je tjedan uvećana za nekoliko puta. Osjetit ćemo pojačanu potrebu za ljubavlju, koketiranjem, lijepim riječima, poljupcima, dodirima, nježnošću. Sve što pojačava osjećaj ugode i lakoće ovaj tjedan množimo s deset. Lako će se dogoditi da pretjeramo, ako se uopće može pretjerati u ljubavi - pretpostavit ćemo da može.

Veći problem može biti pretjerivanje u trošenju novca na lijepe stvari, najvjerojatnije i nepotrebne. Trebali bismo biti oprezni s financijama, ali i slatkišima! Osjetit ćemo malkice pretjeranu potrebu za hranom, a sve ovisi kako će se kod koga odraziti - nekome će hrana biti slatkiši i masno, drugima kupovanje odjeće, poklona, umjetnina, ukrasa ili tretmani ljepote, a trećima će jedina potrebna hrana biti partner.

Mogući su i ljubavno seksualni izleti sa strancima, profesorima, sportašima, kulturnjacima, bankarima i drugim bogatim ili uglednim ljudima. Priče započete u ovo vrijeme najčešće nemaju trajnost, no to naravno ovisi i o pozicijama planeta u natalnoj karti.

Merkur u Ribama

Merkur, planet razuma i logike ovaj je tjedan u znaku Riba, pa je teško biti logičan, praktičan, jasan, razborit jer mentalna je energija uspavana ili raspršena, misli traže mir, osamu, plove u moru mašte, snovima, slikama podsvjesnog. Stoga je ovo povoljno razdoblje za glazbenike, fotografe, slikare, pjesnike, sanjare. Nadalje, prilika je i za oprost i zaborav jer Merkur u Ribama razumije sve i svakoga - u posljednjem je znaku Zodijaka, gdje su pohranjena sva iskustva predhodnih akcija, tako da mu ništa nije strano jer vidio je mnogo toga.

Ovo je tjedan u kojem se bavimo intrigama, zamršenim situacijama, tajnama koje pokušavamo razriješiti, otkriti, razumjeti. Tu su i ogovaranja, obmane, preuveličavanja ili pak slatkorječivost i laskanje. Svakako treba paziti na papirologiju, dokumente, ugovore, ali na sve stvari koje život čine praktičnim i korisnim, od ključeva koje možete izgubiti do budilice ili mobitela kojima je baš sada baterija na izdahu. Potreban je povećan oprez u prometu jer je moguće da smo nedovoljno koncentrirani. Razlozi mogu biti različiti: rastresenost, neispavanost ili pak ushićenost, uzbuđenost, možda smo popili koju više, čvaknuli tableticu za smirenje ili tko zna. U svakom slučaju, prilično kaotično.

Što je sve Merkur u Ribama

Merkur u Ribama su krivotvoreni papiri, dokumenti. Lažna rečenica, izmišljena i preuveličana, dezinformacija. Trenutak kada netko govori: 'Ne mogu se sjetiti'. Cenzura. To su priče o snovima, kao i snovi koji mogu nositi poruku ili biti smjernica. Empatija, ali i telepatija, komunikacija s nevidljivim, a to nevidljivo zapravo je vjera u nešto. Ovo je razumijevanje svih bolesnih, odbačenih, očajnih, izgubljenih. Skriveni znakovi, čitanje između redaka.

Markur u Ribama zalutali je paket, pošiljka, kao i poruka ili mail koji je 'zaspao' pa je zakasnio, pa kaos i upitnici iznad glave. On je tajna zapisana na papir, ali i tajna koju netko govori nekome, ispovijedanje. On je u svakom slučaju put do vjere ili barem razmišljanje o njoj, riječi upućene bilo kojem Bogu. Kod labilnih ljudi može biti put prema drogi, ovisnosti bilo kojoj, zato je pametnije ući u mir, tišinu, molitvu. Osluškujte tišinu, sigurno ima poruku za vas :)

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci