Sunce i Venera u Blizancima - nova poznanstva i ljubavne igrice

Nekima će ovo razdoblje donijeti nova poznanstva i nove ljubavne igrice, trokute, četverokute... Nekima može donijeti razočaranja i gorke suze zato što su upali u zamku nekog odnosa pa su progledali

Potkovani kao Blizanci

Sunce i Venera borave u Blizancima do 17., odnosno do 22. lipnja. U ovom će razdoblju naglasak biti na komunikaciji, ali onoj praktičnoj, lako ćemo se povezivati s drugima, razmjenjivati mišljenja, informacije, zgode i nezgode.

Kako su Blizanci svestrani, eto prilike da saznamo i naučimo razne stvari, da otkrijemo gdje su kakvi popusti za tečaj koji nas zanima, gdje je u gradu dobra kupnja ili mjesto za izlaske. Postajemo znatiželjni, gladni novih informacija i praktičnih savjeta. Postajemo svjesni važnosti komunikacije, povezivanja s drugima, kao i moći koje nosi upućenost jer pravi Blizanci uvijek su potkovani i to na raznim područjima.

Bez sumanutog trošenja, molim!

U suštini je ovo radost komuniciranja, lakoća i neopterećenost lišena bilo kakvih dubina, filozofija, ideala i slično. Praktično, valja pripaziti na sve iz blizanačke simbolike, a to je svakodnevna komunikacija, papirologija, administracija, promet, trgovina, mediji, školstvo i mladi.

U tim područjima može doći do kaosa, neorganiziranosti u raznim službama, institucijama, gubljenja papira, kašnjenja s rokovima. Krađe se također mogu intenzivirati, posebno pazite na bicikle i automobile, kao i na mobitele, računala, torbe, novčanike, pošiljke.

Budite oprezni u prometu, posebno u otežanim uvjetima. Pripazite i s novcem, čuvajte se sumanutog i nerealnog trošenja i razbacivanja. Nadalje, obratite pažnju na hranu, pripazite na rok trajanja namirnica, mogu se dogoditi trovanja ili zbog zaigranosti možemo spojiti nespojivo, pa opet problemi. Također, sklanjajte sve bitne papire i tehničke stvarčice od vode i ostalih tekućina. Pripazite i na poplave, puknuća cijevi i slično.

Opasnost od pada vlade

Ovo je razdoblje kada vlast ili koji drugi dio sistema zapada u kaos, laži i muljanja izlaze na vidjelo, a istodobno se druge mutne igre kreiraju. Za to nisu potrebni neki posebni astrološki aspekti, no sada to može biti intenzivnije i naglašenije nego inače.

Lako se krši zakon i pravo, nelegalnih radnji koliko vam srce želi, ne zna se tko pije, a tko plaća, laži, manipulacije, sumnjive transakcije, administrativni kriminal, ali i neuspjeh velikih i afirmiranih firmi, državnih institucija, direktora, upravitelja, predsjednika, premijera kao i same vlade, što može dovesti do raspada sistema.

Ljubavne igrice ili razočaranja

Što se tiče ljubavnog plana, tu smo zaigrani i vrckavi, bitna nam je komunikacija s partnerom, pa pokušajte što jasnije i konstruktivnije razgovarati, bez ulaženja u maglovite i nedovoljno jasne teme, da ne biste zaglibili i posve se izgubili u razgovoru. Za mlade i one koji se tako osjećaju ovo je razdoblje izazova jer u zraku je miris avanture, naglašene slobodne volje, ali i potrebe za idealiziranjem, skrivanjem iza ružičastih naočala.

Nekima će ovo razdoblje donijeti nova poznanstva i nove ljubavne igrice, trokute, četverokute... Nekima može donijeti razočaranja i gorke suze zato što su upali u zamku nekog odnosa pa su progledali. Sad se pomalo igramo i koketiramo, no pritom lako bivamo opijeni, zaneseni ili previše fascinirani nekim ili nečim, što može rezultirati bolnim vraćanjem u realnost.

Onima u nestabilnim vezama ovo može donijeti konačan kraj, slobodnima prolazne avanture, zaljubljivanje u nedostižno ili predaleko, ostali mogu jednostavno osjetiti umor, pospanost, bezvoljnost, laganu ošamućenost, što sve remeti svakodnevni tempo, obaveze, zadatke.

Priznanje koje nas oslobađa

U ovom je razdoblju lako upasti u klopke i zamršene situacije, stoga pokušajte biti što realniji i objektivniji, držati se činjenica i provjerenih puteva. Oprezno sa svim bitnim planovima i poslovnim potezima. U dijalozima koncentrirano saslušajte drugu stranu, bez upadica, prekidanja i pretpostavki.

Tvrdoglavost i inzistiranje na svojim stavova i tvrdnjama lako nas vodi u negativnom smjeru te ne rješavamo razmirice i probleme, već ih još više kompliciramo. Ako smo spremni priznati pogreške ili pogrešne poteze, bit ćemo blagoslovljeni novim korisnim uvidima i spoznajama te ćemo biti u prilici osloboditi se nekih starih obrazaca razmišljanja i ponašanja.

Ako ste zainteresirani za izradu natalne karte, javite se na uranovo.dijete@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci