Stvari koje morate napraviti između pomrčine Sunca i sljedećeg punog Mjeseca

Vrijeme između solarne pomrčine i sljedećeg punog Mjeseca odlično je za sastavljanje popisa stvari koje želimo dugoročno ostvariti

Posijte sjeme za budućnost

Solarna pomrčina vrlo je poseban Mlađak, objašnjava astrologinja Molly C. Gauthier. "Stvari koje počnu između pomrčine i sljedećeg punog Mjeseca (otprilike 2 tjedna), sjeme koje posijemo, projekti koje započnemo, kontakti koje uspostavimo i namjere koje postavimo dobivaju dodatnu važnost tijekom šest mjeseci što slijede", objašnjava. Ona predlaže da to vrijeme iskoristimo za sastavljanje popisa stvari koje želimo ostvariti, što možemo učiniti bilo kad između solarne pomrčine i prvog sljedećeg punog Mjeseca.

"Uzmite list papira i olovku. Nađite ugodan miran kutak. Na papir zapišite 100 stvari koje želite. Ništa ne zadržavajte! Nemojte dopustiti da vam unutarnji glas govori kako to ne možete dobiti. Bit će teško razmišljati o stvarima [koje želite] nakon prvih 50, ali nastavite.

Budite pozitivni: 'Dobit ću povišicu', a ne 'Želim povišicu". (…) Kad završite, popis stavite u kuvertu, zalijepite je, na njoj napišite datum te je stavite na sveto mjesto u svome domu. Ili, možete je blagosloviti i staviti u ladicu. Upravo ste zatražili ono što želite. Tako se posije sjeme. Kad što prođe godina dana, izvadite svoj popis i pogledajte što je od tog sjemena uhvatilo korijen u vašem životu." 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci