Što nam kineska godina Svinje donosi u ljubavi?

Štakori koji su u braku bit će ispunjeni ljubavlju i strašću, Bivoli će ponovno rasplamsati ljubav u odnosu, a za Koze ovo će biti prilično burna godina, posebno ako su u vezi u kojoj nisu zadovoljne...

Koji ste znak u kineskom horoskopu otkrijte OVDJE

Štakor, Svinja, Zec, Pas

U kineskoj godini Svinje ljubav očekuje osobe rođene u znaku Štakora, Svinje, Zeca i Psa. Oni koji su u braku bit će puni ljubavi i strasti, a njihovi partneri će time biti oduševljeni. Za one koji traže partnera, 2019. će biti povoljna godina za posebne susrete.

Pripadnicima ovih znakova koji su u vezama, feng shui savjetuje staviti patke mandarinke na noćni ormarić. One predstavljaju ljubav i odanost.

Tko je vaša srodna duša prema kineskom horoskopu?

Zmija, Bivol, Tigar, Majmun

Prvo tromjesečje 2019. vrlo je povoljno za pripadnike znakova Zmije, Bivola, Tigra i Majmuna. Ako su posljednji mjeseci godine Psa 2018. bili teški za vaš bračni život, sada možete obnoviti povjerenje i ponovno rasplamsati ljubav u odnosu.

No, oprez, tijekom jeseni, možda ćete biti u napasti da se prepustite ljubavnoj avanturi. Za one koji su sami, 2019. će biti uglavnom mirna godina. Tek krajem godine, od studenog nadalje, moguć je važan susret.

Zmaj, Pijetao, Koza, Konj

Za pripadnike znakova Zmaja, Pijetla, Koze i Konja koji su u vezama, godina 2019. će biti prilično burna, naročito ako u trenutnoj vezi nisu zadovoljni. U stalnim raspravama, pokušavajući prevladati poteškoće, riskiraju gubitak energije.

Feng shui vam savjetuje da stavite figure labudova na dobro osvijetljeno mjesto u svom domu, s dobrom chi energijom, kako bi svi vaši ukućani imali dobrobiti od kvaliteta koje predstavlja labud - ljepota, gracioznost, čistoća, ljubav i zadovoljstvo.

Kinezi smatraju da je 2019. godina onih koji još nisu bili u braku. Njima će se krajem ljeta ili tijekom jeseni dogoditi važno poznanstvo.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci