Što nam kažu planeti: veljača 2014.

Planeti ukazuju na to da veljača donosi duhovnost i mir na putu ka izlječenju...

Na samom početku dočekuje nas romantična postavka planeta, razdoblje kada bismo se trebali prepustiti onom imaginarnom dijelu sebe i dopustiti da mašta koju čuvamo duboko u sebi ispliva na površinu.

Bilo bi lijepo početkom veljače govoriti o emocijama. Reći partneru sve one lijepe riječi za koje često nemamo vremena. Romantične. Ovo su dani kada će mašta biti uspješno prenijeta i na papir. Budući da su početkom veljače Mjesec i Merkur zagrljeni u konjunkciji, slikari i svi oni koji stvaraju umjetnička djela imat će pune ruke posla (posebno osobe s podznakom u Strijelcu ili Ribama). Inspiracija je na vrhuncu.

Također, veoma je povoljno razdoblje za okretanje vjeri, onome u što vjerujemo i čemu se najčešće posvetimo kada se osjećamo "izgubljeno", kada je nužno uhvatiti pravac na svom putu prema istini, nekom od životnih izazova koji zapravo predstavlja jedini pravi i samo naš put.

Kad je riječ o druženju, komunikaciji, odličan dan je 9. veljače, što je i dobar dan za odlazak frizeru te eksperimentiranju s izgledom koje će vas osvježiti, pomladiti i potaknuti u stilu Blizanaca. Igra bojama je također preporučljiva. Već sutradan, 10. veljače, ako već neko vrijeme imate problema sa zdravljem, a niste ni sami sigurni odakle potječu tegobe i što je zapravo njihov uzrok, pravi je trenutak da se posavjetujete s liječnikom. Odličan dan za dijagnostiku.

Jelena Milićević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci