Što nam kažu planeti: studeni 2014.

Muškarci i žene ovaj mjesec imaju različite ambicije, ali uz malo mudrosti, ljubav sve pobjeđuje

On je hladne glave, a ona vrućeg srca

Tijekom čitavog mjeseca muškarcima će na prvom mjestu biti karijera, posao i izražena želja za napretkom. Ovomjesečnu energiju Marsa iz znaka Jarca željela je Venera, odnosno žena, na početku ove godine, u prva tri mjeseca 2014. I sada, kada se u njoj probudila strast, kada mašta o opasnosti, drami, ljubomori koja Veneru iz znaka Škorpiona jedino i može uzbuditi, dočekuje je muškarac koji nije sklon nikakvim suludim idejama i rizicima. 

On je hladne glave i po svaku cijenu neće ugroziti svoj ugled. Stoga, dvije potpuno različite energije, muški i ženski princip, ovog se mjeseca neće usuglasiti. Žena očekuje opasnog muškarca, mašta o ljubavi Romea i Julije, ali ne može ga dobiti.

Pun Mjesec u Biku 6. studenog

Posebno izražen osjećaj emocionalnog nezadovoljstva čeka nas u razdoblju punog Mjeseca u znaku Bika, 6. studenog. Sve što smo započeli krajem listopada na emocionalnom planu sada dobiva puni smisao. Mislimo da znamo gdje smo, što smo, procjenjujemo jesmo li na emocionalnom gubitku ili dobitku. Međutim, savjet je preskočiti razdoblje punog Mjeseca u Biku kada su u pitanju ovakve emocionalne analize. Pod utjecajem Saturna bit ćete skloniji tjeskobi i mračnim mislima i svaki pokušaj objektivnog i pozitivnog razmišljanja završit će neuspjehom.

Ženama se preporučuje da se više odmaraju, priušte sebi što više sna i prepuste se regeneraciji čitavog organizma. Pustite muškarce da se posvete sebi i ostvarivanju uspjeha, sada su na vrhuncu svoje upornosti.

U svakom slučaju voljet ćete ih više ako ostvare sebe, želju za potvrđivanjem, na prilično dominantan način na poslu, nakon čega vam mogu doći potpuno zadovoljni, spremni pomoći i učiniti život sadržajnijim.

Jelena Milićević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci