Što nam kažu planeti: rujan 2014.

Sva lijepa iznenađenja koja nas čekaju početkom mjeseca mogu donijeti konfuziju, ali kraj mjeseca nosi mnogo sklada, mira i ljubavi

Početkom rujna osjetit ćemo iznimno pozitivnu energiju Mjeseca u znaku Strijelca, koji će zajedno s Uranom i Jupiterom napraviti veliki vatreni trokut. Energija promjena, iznenadnih putovanja, lakšeg komuniciranja i uspostavljanja suradnje s inozemstvom sad je veoma snažna.

Sva lijepa iznenađenja početkom mjeseca mogu biti praćena manje dobrim aspektom Neptuna koji unosi konfuziju, smanjuje koncentraciju i odvraća pažnju na neke manje bitne stvari, čini nas razdražljivima gotovo do suza, a bez stvarnih razloga, više zbog nekih prošlih vremena koja nam mogu navirati u sjećanje. Savjet je kontrolirati takva stanja, razmišljati pozitivno i samo o lijepom što će nam zasigurno, a sasvim iznenada, donijeti ovaj veliki vatreni trokut na nebu.

Merkur u znaku Vage tijekom cijelog mjeseca poručuje da uspostavimo ravnotežu, kako u poslovnim, tako i u ljubavnim odnosima. Navodi nas na razmišljanje o stvaranju mira, tjera nas da budemo ljubazni i tolerantni te da pažljivo biramo riječi želimo li uspjeh u bilo kojem segmentu života.

Ne donosite važne odluke, osobito u ljubavi, od 7. do 21. rujna, nemojte biti ishitreni, dvaput razmislite o onome što želite nekome reći, jer vaša najdobronamjernija riječ može biti protumačena kao napad.

Pričekajte razdoblje od 22. rujna do kraja mjeseca, kada će Merkur biti oslobođen negativnih utjecaja i tvoriti dobar aspekt s Neptunom, što rezultira pretvaranjem najkreativnijeg dijela nas, mašte, vizije, onog intuitivnog u nama - u djelo. Takvi aspekti stvaraju najljepša ljubavna pisma i kreacije pa pustite mašti na volju.

I kraj mjeseca donosi skladnu energiju planeta s početka mjeseca, a pridružit će im se i Mars iz znaka Strijelca, planeta koji svojom energijom pokreće na sport, putovanje, pokret.

Muškarci su zasigurno mnogo raspoloženiji od žena i čekaju da elegantna Venera zakorači u znak Vage kako bi se dostojno njenim prohtjevima izborili za nju tijekom sljedećeg mjeseca, listopada.

Jelena Milićević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci