Što nam kažu planeti: listopad 2014.

Od 23. listopada savjet astrologa nije vam potreban. Vodite se intuicijom i snovima o idealnoj ljubavi

Prvih 17 dana listopada Mars će biti u znaku Strijelca, a uz konstantnu podršku vatrenog Jupitera iz znaka Lava i vatrenog Urana, bit ćemo spremni na akciju. Optimizam će biti snažniji nego inače i može nas pokrenuti da podučavamo druge ako nam je to profesija, treniramo, putujemo, a oni koji čekaju pozitivan odgovor vezan uz inozemstvo, ovih mu se dana mogu nadati.

Cvjetaju profesije vezane uz sport, ali i istraživanje, znanstveni rad, predavanje, pisanje. Uz podršku Urana, razdoblje je povoljno svim učiteljima i trenerima jer učenik savršeno usvaja znanja i postiže uspjeh, prvak je u svojoj kategoriji, pa ne štedite vrijeme i energiju za podučavanje. Inženjerska i liječnička zanimanja također doživljavaju kreativni zamah.

Za sve one koji su u proteklom razdoblju upoznali novu zanimljivu osobu za potencijalnu vezu, 23. listopad može značiti novi početak, kada će strastvena Venera iz Škorpiona dotaknuti Mjesec u istom znaku, a u trigonu s Neptunom. Savjet astrologa sada vam nije potreban. Vodite se intuicijom jer je prilično snažna, te svojim snovima o idealnoj ljubavi, vjerujte u sebe i svoje osjećaje i nećete pogriješiti.

Jelena Milićević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci