Što nam kažu planeti: kolovoz 2014.

U kolovozu će Venera boraviti u pompoznom Lavu, a uz Jupiter, žene će maštati o moćnom, uspješnom muškarcu. Dolazi nam i razdoblje suočavanja sa svojim djelima

U kolovozu imamo priličnu "gužvu" planeta u znaku Lava. U prvi mah rekli bismo odlično, ali takav položaj planeta naglašava "JA", ego, što prilično otežava komunikaciju s drugima, osobito s osobama o kojima na neki način ovisimo, s kojima surađujemo u poslu ili na bilo koji drugi način. 
 

Ovo je veoma dobro razdoblje za glumce, scenske nastupe, plodno razdoblje za književnike i političare, koji će nas vjerojatno više nego ikada gnjaviti govorima. Svi ćemo generalno biti skloni više govoriti i više nego ikada "držati predavanja", što naravno, zbog izraženog znaka Lava, mislimo da znamo bolje od ostalih.

Što se tiče ljubavnih odnosa, u kolovozu i Venera boravi u Lavu, a uz Jupiter, žene će maštati o moćnom, uspješnom muškarcu. Pod utjecajem Jupitera, mogle bismo biti sklonije hedonizmu, višku kilograma...

Od 7. kolovoza pa sve do 11. rujna na nebu je prisutan aspekt koji nosi određenu težinu. Izražena je velika ambicija, ali istovremeno i krutost. U nama će oživjeti strahovi, oni realni, to je razdoblje suočavanja i sagledavanja rezultata svojega rada, truda uloženog u posao ili na primjer brige o svom ili zdravlju nekog bližnjeg u proteklome vremenu. Najbitnije je da u ovom razdoblju ne odustanemo.

Čini se sve teže jer nas Saturn i Mars udruženi vuku kao sidro na dno -suočavanje sa surovom realnošću nekada je najteže. Ali proći će i to. Stisnite zube. Svakako, ima i onih koji su radili ispravno u proteklom razdoblju i ispravili pogreške u posljednjem retrogradnom hodu Saturna od ožujka do srpnja. Oni će biti nagrađeni pozitivnim odlukama (pravnim ili nekim drugim). Oni drugi koji su bilo što radili loše, zanemarili odnose, zdravlje, posao, vjerojatno će se upravo sada suočiti s posljedicama.

Jelena Milićević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci