Što nam donosi ovaj petak 13.?

Bikovi imaju šanse za velik dobitak, Škorpionima se ispunjavaju želje, a Lavove bi pretjerivanje moglo skupo stajati.

Uz petak 13. vezana su brojna praznovjerja. Bez obzira na to smatrate li da donosi sreću ili nesreću, valja naglasiti da smo mi glavni igrači u svojim životima i da u svim okolnostima trebamo iskazivati svoju slobodnu volju. No ne treba smetnuti s uma i utjecaj naših misli na oblikovanje naše budućnosti. Pojednostavljeno, pozitivne misli vode ka pozitivnim događajima, a negativne u loše situacije koje nam nanose štetu. S tim kao polazištem, sagledajmo općenit potencijal pojedinog znaka za sreću te što bi mu mogao donijeti ovaj petak 13.

Ovan: Rijetko sumnjate u svoju sretnu zvijezdu, a borbeni vas duh često vodi ka uspjehu. Unatoč tome, kod vas su česti i naleti potištenosti, no oni su, srećom, kratkotrajni.

Ovaj petak 13.: Imate priliku za mali dobitak iskušate li sreću. Međutim, morate ostati razumni.

 

Bik: Vaš apetit za životna zadovoljstva obojen je zdravim razumom. Ne vjerujete u iluzije i više se volite osloniti na svoje sposobnosti nego na čistu sreću.

Ovaj petak 13.: Uz dobre aspekte s Venerom i Plutonom, imate šanse za velik dobitak. Prilike su tu, ali ne samo na polju financija. Sačuvajte budnost i budite spremni.

 

Blizanci: Imate naviku iskoristiti prilike kako se ukažu, a lucidnost vas štiti od zavaravajućih iluzija i fantaziranja.

Ovaj petak 13.: Vjerojatno ćete imati priliku uspostaviti vrlo snažne i ugodne veze u svom ljubavnom životu. Postoji i mogućnost sreće na novčanom planu, s umjerenim dobitkom.

 

Rak: Kad ste dobro raspoloženi, vjerujete u sreću, a posve suprotno kad vam je svega dosta. No na kraju dana, vi ste ti koji stvarate ozračje o kojem ovisite. Razmislite o tome! 

Ovaj petak 13.: Mogli biste upoznati nove, vrijedne ljude ili čak osvojiti nešto  okušate li sreću.

 

Lav: Najčešće vas se doživljava samopouzdanima i poduzetnima, što je stav koji privlači sreću, sve dok ne odete u krajnost, što pak može imati potpuno suprotno djelovanje.

Ovaj petak 13.: Upravo su takva pretjerivanja ono zbog čega se trebate brinuti. Zabijete li u glavu da ćete pobijediti, u opasnosti ste da potrošite cijelo bogatstvo na kockanje ili ulaganje koje se protivi zdravom razumu. Budite oprezni, osobito u profesionalnom životu.

 

Djevica: Praktičnost, zdrav razum i skromnost najčešće vas čuvaju od opasnosti od kockanja. Za uspjeh u životu više vjerujete u trud, marljiv rad i upornost nego u sreću.

Ovaj petak 13.: Zašto ne biste prekinuli s tradicijom i kupili instant-srećku? Planeti su vam sad naklonjeni i mogli bi vam donijeti nenadan dobitak ili vašim različitim aktivnostima dati poticaj u pravom smjeru.

 

Vaga: Za vas je sreća često povezana s drugim ljudima. Zbog ovisnosti o onima oko sebe slijedite većinu trendova. Sreća stoga često ovisi o vašim vezama.

Ovaj petak 13.: Moguće je iznenađenje, ali i frustracije. Ako vam sreća pokaže svoje lice, to će biti u osobnom i ljubavnom životu. Moguć je i mali dobitak, zahvaljujući Merkuru u vama prijateljskom znaku.

 

Škorpion: Niste uistinu praznovjerni, ali svjesni ste toga da priroda ima i skrivene sile. Općenito, činite sve što možete da biste maksimalno iskoristili priliku koja vam se ukaže.

Ovaj petak 13.: Mogle bi vam se ispuniti želje, i mogli biste dobiti poticaj da okrenete novu stranicu života.

 

Strijelac: Svojim otvorenim umom, optimizmom i entuzijazmom koji je nemoguće poljuljati privlačite sreću.

Ovaj petak 13.: Planeti će štititi vaše interese, a mogli bi i donijeti neka velika iznenađenja u vaš svakodnevni život. Međutim, čuvajte se pretjeranog trošenja – sreću treba naći u umjerenosti.

 

Jarac: Vi, zapravo, ne vjerujete u sreću. U ostvarenju svojih ciljeva oslanjate se na težak rad, ambiciju i discipliniranost. Ipak, kad ste opušteni, niste neskloni okušati sreću, ali ste pritom uvijek razumni. 

Ovaj petak 13.: Planeti u vama potiču entuzijazam i mogli bi vas učiniti optimističnijima te sklonijima vjerovati u svoju sretnu zvijezdu. Štoviše, mogli bi vam donijeti neočekivan dobitak.

 

Vodenjak: Pogled na život vam je nekonvencionalan; niste praznovjerni na uobičajen način, ali možete vjerovati u utjecaje koje je teško objasniti razumom.

Ovaj petak 13.: Prilike su brojne, osobito u vašem domu i obiteljskom životu. No odlučite li se "kockati", nemojte ustrajati jer biste se mogli suočiti s propašću.

 

Ribe: Čarolija je nesumnjivo dio vašeg života. Zahvaljujući osjetljivosti i iznimnoj intuiciji, možete doći u kontakt sa svjetovima kojih većina "običnih smrtnika" nije ni svjesna.

Ovaj petak 13.: Imate dobre šanse za velik dobitak, osobito u svojem neposrednom okruženju. Preko kolega, susjeda ili osoba s kojima ste u vezi možete dobiti neočekivanu priliku. Iskoristite je maksimalno!

Izvor: free-horoscope.com

Pripremila: Patricija Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci