Što nam donosi niz ljetnih pomrčina?

Pomrčine ovoga ljeta dalekosežne su i mnogima će život promijeniti iz temelja. Kako će se odraziti na vaš horoskopski znak?

Ovo će ljeto obilježiti pomrčine, "što znači da svi mi prolazimo kroz neke velike promjene", kaže Christine Beswick. Mlađak u Raku i solarna pomrčina povezuju nas s našim korijenima, obitelji ili nasljeđima u našim životima zbog kojih se osjećamo povezani sa svijetom. No kao što tijekom pomrčine Mjesec zaklanja Sunce s našeg vidika, tako su nam sad skrivene informacije – koje su nam potrebne za velike životne promjene. "To je duhovni test Mlađaka: imati vjeru da će one doći. A kada dođu i naš je karmički put čist, pobjeđujemo i doživljavamo neka od najradosnijih zbivanja u svojim životima." Sve će se otkriti kada za to bude vrijeme – zasad se pripremite da budete najbolji što možete, u čemu vam mogu pomoći ovi savjeti po znakovima.

Pomrčina Sunca u Raku: Ljeto velikih promjena

Ovan – promjene u vlastitom domu 

Budući da će pomrčina dotaknuti vašu četvrtu kuću korijena i temelja, očekuje vas velika novost kad je riječ o vašem domu ili pak velika promjena vezana uz roditelje; te će promjene trajati nekoliko mjeseci.

Bik – govorite svoju istinu

S pomrčinom u trećoj kući komunikacije, to je vaša supermoć ovog tjedna pomoću koje možete lansirati novi početak epskih razmjera. Moguć je i kakav novi gadget.

Blizanci – pokažite novac

Vrijeme je za novčana pitanja vezana uz vašu obitelj. Sad morate igrati čisto jer nije vrijeme za prečace. Stvari se mogu činiti konfuznima, ali takve neće biti zauvijek: dovedite ih u red i kad za to bude vrijeme, vaše će financije dobiti krasan poticaj.

Rak – blistajte!

Ovo je vaše vrijeme da blistate: Mlađak u Raku i solarna pomrčina u vašoj su prvoj kući sebstva. Moćni novi počeci povezani su s vašim osjećajem sebe i tko ste u svijetu te bi vas mogli potpuno promijeniti. Promjena se neće dogoditi preko noći, ali s vremenom će se odvijati upravo onako kako želite.

Lav – karmičke promjene

Prolazite kroz završetak u isto vrijeme dok zahtijevate početak. Ovaj se tranzit zbiva u vašoj 12. kući karmičkih završetaka, a ta će velika promjena uzburkati emocije. Svemir vam sada daje priliku za stanku – iskoristite je za odmor i da razmislite što ćete biti inspirirani učiniti.

Djevica – izađite u društvo

Kod vas je u žarištu 11. kuća, povezana s društvenim krugovima. Zato je vrijeme da izađete iz svoje špilje i povežete se s drugima: tako sad sijete moćno sjeme novih početaka. Veliku promjenu koja je na horizontu naći ćete u skupinama. A s kojima se trebate povezati, reći će vam vaše srce.

Vaga – vaša zvijezda uzlazi

Ovo je sjajno vrijeme za vašu karijeru ili javni status: prolazite kroz potpunu transformaciju svog posla ili reputacije. Mlađak i pomrčina u vašoj 10. kući karijere i javnog imidža rade na velikoj promjeni i na putu je informacija koja će sve otkriti – vaš je posao da se ponašate najbolje što možete.

Škorpion – mislite na velike ciljeve

Naglašena je deveta kuća inozemstva, edukacije i putovanja, a nešto sreće dodaje Jupiter koji pomalo škaklja tu kuću. Zadivljujući novi počeci pomoći će vam proširiti um i urezati te velike ciljeve.

Strijelac – čeka vas transformacija

Pomrčina u osmoj kući transformacije znači da ćete proći svojevrsno ponovno rođenje u idućih nekoliko mjeseci. To se neće dogoditi preko noći, ali upravo tako mogla bi stići informacija koja vam je potrebna za ovu promjenu. Sjeme se sije sad, ali neće odmah uroditi plodom. Budući da je ovo i kuća zajedničkih resursa, ulogu bi mogao imati i novac. Ovo je također karmička kuća i možete očekivati da će na djelu biti moćne tajne ili informacije ili pak dijeljenje koje će vam pomoći da u svom životu nešto postavite na pravi način.

Jarac – evolucija veze

Sada sijete sjeme vezano uz ljubav i partnerstva jer pomrčina je u vašoj sedmoj kući. Vidjet ćete veliku promjenu – u nekim će slučajevima biti posrijedi svršetak. No uz Mlađak tu je novi dan: ako ste solo vrijeme je da u ljubavi iskušate nešto novo. Nove će veze izdržati test vremena. Oni u vezi dosegnut će novu razinu te nešto zauvijek ostaviti iza sebe. Ne očekujte da se to dogodi odmah, ali donijet će dugoročne koristi.

Vodenjak – svakodnevne stvari

Vas čekaju novi počeci na poslovnom planu, u vezi sa zdravljem ili svakodnevnom rutinom jer pomrčina se zbiva u vašoj šestoj kući. U svakom slučaju riječ je o pozitivnim stvarima: moguće su neke krasne promjene na poslu, poboljšanje zdravlja, kraj nekog poslovnog ili zdravstvenog problema... Na poslu možete zatražiti veće odgovornosti u stvarima za koje znate da ih dobro radite: uz energiju ove pomrčine, rezultati će biti bolji nego u vašim najsmjelijim snovima.

Ribe – ljubav i užitak

Pomrčina i Mlađak u vašoj petoj kući donose uzbudljive mogućnosti, svejedno jeste li solo ili u vezi: prvi mogu učiniti velike korake, a drugi osvježiti vezu unošenjem više zabave. Moguće su sve vrste novih početaka u ljubavi kao i promjene u vezi s djecom, bila ona vaša ili djeca koja u vašem životu imaju važnost.  

Izvori: chaninicholas.com; newparadigmastrology.com; beliefnet.com; astrologyking.com; astrologyanswers.com

 

 

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr