Što kaže numerologija o osobama rođenim 19. u mjesecu

U numerologiji, broj 19 sačinjava pet glavnih tema koje se sastoje od: samoodređenja, neovisnosti, istraživanja, humanosti i tolerancije. Ako ste rođenni 19. u mjesecu, pogledajte koje vas još osobine krase...

Osnova broja 19

Sama srž ovog broja je samosvijest. Ona podrazumijeva individualnost, istraživanje i kreativnost.

Osnovno značenje broja 19 nalazi se u raščlanjivanju broja 19 na jednoznamenkaste brojeve:

1 + 9 = 10
1 + 0 = 1

Dakle, temeljna bit broja 19 je slična broju 1. Broj 19 također sadrži bit ovih jednoznamenkastih brojeva, 1 i 9, i ponovno broj 1. Temeljna vrijednost broja 19 je kombinacija intrinzičnog značenja broja 19 reduciranog na broj 9 i broj 1 i 9. Budući da se broj 1 pojavljuje dva puta u ovom reduciranju, još je jači nego što bi inače bio.

Dublji uvid

Osobe rođene 19. u mjesecu najčešće donose odluke bez utjecaja drugih ljudi. Imaju snažnu želju da budu neovisni. Da bi nešto postigle, obično nastoje pronaći alternativna rješenja koja se razlikuju od njihovih ranijih rješenja i rješenja drugih ljudi.

Osobno značenje

Samosvijest je toliko jako prisutna u ovom broju, da se ove osobe stalno trude pronaći neovisnost za kojom žude. Nađu li ideju ili rješenje koje je ranije korišteno, ili se njima ne čini originalno, nastavljaju tražiti sve dok ne pronađu potpuno originalnu ideju. To može uzrokovati jak osjećaj frustracije i nedostatka zadovoljstva.

Vrlo su ambiciozne, snažno motivirane u smjeru uspjeha i moći. Premda su sigurne u sebe, uživaju u primanju pohvala i ohrabrenja. Imaju jaku radnu etiku i nepokolebljivu posvećenost onome što rade, što ih čini poželjnima u poslovnim projektima. Spremno prihvaćaju rizike i ne boje se dugog puta do onoga što žele, čak i ako to znači potpunu promjenu okoline.

Njihova najveća mana je nespremnost prihvaćanja misli i ideja drugih. Ponekad su skloni izolirati se kako bi dokazali da su bili u pravu. Također su perfekcionisti, i ako njihove ideje dožive neuspjeh, vrlo su kritični prema sebi.

Izvor: www.numerologysecrets.net

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci