Što bi vaš znak promijenio kad bi mogao vratiti vrijeme?

Svatko se katkad nađe u situaciji da žali zbog nekih stvari koje je nekad činio ili nije činio. Što je to što bi vaš znak promijenio da može zavrtjeti vremenski stroj unazad? To je možda i mali mig što može učiniti sad da bi kasnije manje žalio zbog svojih (ne)djela...

OVAN

Kad bi mogao vratiti vrijeme, impulzivni Ovan vratio bi svoju ljubav iz mladosti, popravio bi svoje pogreške i korigirao mane, više vremena bi posvetio bližnjima i djeci. Na poslovnom području radio bi samo ono što ga istinski ispunjava i veseli. Nikome ne bi polagao račune za svoja djela. S veseljem bi si priuštio rizičan adrenalinski podvig.

BIK

Kad bi osjećajni Bik vremenskim strojem otputovao u prošlost, vratio bi se u doba kad je puno privređivao i živio u obilju na svim razinama. Ako bi nešto popravljao, bio bi prema voljenoj osobi manje posesivan i zahtjevan te više prilagodljiv. Već od mladosti bi se usmjerio na posao i postavio bi si visoke ciljeve. Pobrinuo bi se da ovisi samo o sebi.

BLIZANCI

Kad bi snalažljivi Blizanci podešavali svoje životno računalo, instalirali bi na njega neke nove aplikacije i programe. Kao prvo, drukčije bi prihvaćali ljubav i partnerstvo, u odnose bi uložili više energije i vremena. Pravovremeno bi se zaustavili kad bi shvatili da netko nije dobar izbor za odvesti pred oltar i time bi spriječili više razvoda. Pokušali bi razumijevati život dublje i imati više razumijevanja za bližnje.

RAK

Kad bi se mogao vratiti u prošlost, Rak si ne bi dopustio biti toliko puta razočaran i emocionalno povrijeđen. Manje bi paničario, dramatizirao i sažalijevao sebe, što ga vodi u nezadovoljstvo i labilnost. Više pozornosti posvetio bi svojim ambicijama i napretku i spriječio bi da ga u poslovnim i financijskim pitanjima prestignu nesposobniji od njega.

LAV

Kad bi Lav mogao vratiti vrijeme, poništio bi sve svoje strahove povezane s tegobama, slabostima i zdravstvenim stanjem. Živio bi zdravije i kvalitetnije i više bi pazio na prehranu. Izbjegao bi mnoge bučne zabave i "akcijske filmove" i više bi svog dragocjenog vremena posvetio ljudima i aktivnostima koje zaista voli.

DJEVICA

Djevici, koja obožava planove i analize, put u prošost bio bi zaista iznimna avantura, koju bi do potankosti isplanirala. Ispunila bi svoje želje, kupila bi si veći stan, bolji auto i s vremena na vrijeme dopustila bi si i zrno spontanosti. Više bi vremena boravila u prirodi, u ugodnom, romantičnom društvu, bez kočnica i analiziranja.

VAGA

Osjećajna i suzdržana Vaga s povratkom u prošlost usmjerila bi se na to da manje trpi zbog ljubavi i ambicioznije bi se posvetila poslu. Trudila bi se biti odlučnija, zaboravila bi na svoju pretjeranu diplomaciju i pravičnost. Nikome ne bi dopustila da manipulira njome. Ona pak ne bi povrijedila one koji joj nisu ispunili želje.

ŠKORPION

Kad bi se Škorpion vratio u prošlost, izbrisao bi svoje osvete, ljutnje i ljubomorne ispade. Manje bi maltretirao druge, pažljivije bi birao riječi i više pozornosti posvećivao onima koji ga zaista vole. Intenzivnije bi razvijao svoje talente i pokušao bi se popeti što više na karijernoj ljestvici. U komunikaciji bi svakako bio manje sarkastičan.

STRIJELAC

Kad bi Strijelac mogao promijeniti prošlost, već bi u mladosti naučio biti odgovorniji, manje bi trošio i živio bi istinski, po srcu, što bi mu omogućilo i bolji poslovni napredak. Bio bi utjecajniji, manje bi vremena trošio na ljude koji nisu vrijedni njegova poštovanja. Nikad ne bi u ljubavi sjedio na dvije stolice i svoju bi ljubav ulagao samo u jednu osobu.

JARAC

Kad bi Jarac zavrtio vremenski stroj, puno bi stvari bilo posve drukčije. Najprije bi se oslobodio kompleksa manje vrijednosti, poradio bi na samosvijesti i istrgnuo se iz samonametnutih prividnih okvira. Rasteretio bi se utjecaja oca, što mu ograničava spontano i slobodno življenje. Dopustio bi si više stvari i pokoju avanturu.

VODENJAK

Kad bi Vodenjak mogao vratiti vrijeme, bio bi i na poslovnom i na privatnom planu promišljeniji i odgovorniji. Manje bi govorio i više činio. Bio bi spreman produbiti odnos, voljenoj osovi posvećivao bi više vremena i pružao osjećaj sigurnosti. Manje bi se zabavljao do kasno u noć i rješavao probleme ljudi koji mu nisu bliski.

RIBE

Kad bi Ribe mogle otplivati u prošlost, bile bi velikodušnije, mirnije, manje labilne i ljubomorne. Ne bi tražile "dlaku u jajetu" da razore odnos, pokušale bi biti ugodnije i spontanije. Na poslovnom području ne bi dopuštale da ih ucjenjuju i postavljaju im nemoguće uvjete. Više bi slušale svoju izoštrenu intuiciju.

IZVOR: horoskop.si

Ostali članci