Slabosti vodenih znakova

Unutrašnjim svijetom Raka, Škorpiona i Riba dominiraju česte promjene osjećaja koje nije lako kontrolirati

Neodgovornost, posesivnost, ljubomora

Unutrašnjim svijetom Raka, Škorpiona i Riba dominiraju česte promjene osjećaja koje nije lako kontrolirati. Najosjetljiviji su na stvaranje emotivne sigurnosti, stabilnih veza i pronalazak prave ljubavi. Senzibilni i nesigurni, kakvi jesu, lako mogu postati mrzovoljni, plačljivi i nedruželjubivi. Zbog svoje potrebe za savršenom ljubavi mogu biti posesivni i ljubomorni te koristiti se ulogom žrtve da bi zadržali ljubav. Pretjerana osjetljivost, bijeg u svijet mašte i nespremnost na preuzimanje odgovornosti mogu im stvoriti probleme.

Vama je važno emotivno stapanje, no morate osvijestiti da to drugima može biti zastrašujuće. Pročistite se od posesivnosti i ljubomore tako što ćete drugima ostaviti dovoljno osobnog prostora. Vaša velika snaga leži u iskrenom suosjećanju. Kad se naučite odmaknuti i ponuditi suosjećanje, bit ćete prihvaćeni onom toplinom i intenzitetom koji će vam značiti sigurnost. Poput zemljanih znakova, i vi morate naučiti pustiti da osjećaji i ljudi teku kroz vaš život, jer samo tako će vam se i vratiti. To posebno vrijedi za vaš odnos s djecom.

Pomoći će vam Mjesec

Svoju pretjeranu osjetljivost učvrstite pronalaženjem nekog kreativnog načina izražavanja. Bavljenje likovnom umjetnošću i stvaranje rukama mogu vam jako pomoći. Tako ćete svojim unutrašnjim nemirima dati konkretan oblik. Vaša će vas djela, slike, pjesme, fotografije, cvijeće i kolači usidriti u stvarnosti.

→Svijetom osjećaja vlada Mjesec. Svjesno prizovite energije svog Mjeseca svaki put kad osjetite da biste trebali pročistiti svoje preosjetljivo ponašanje. On je poput malog djeteta s kojim se trebate sprijateljiti i igrati. To znači prepoznati svoje prave potrebe, ono što će vas nahraniti. Sito dijete nije ni mrzovoljno ni plačljivo, ono je veselo i zaigrano, puno ljubavi. Osvijestite i energije Venere koja svojom simbolikom u natalnom horoskopu opisuje kakvu ljubavnu vezu želimo, što će nas u vezi učiniti sretnima. Kad vam ona pomogne, nećete slati pogrešne signale, nego toplinu osjećaja i spremnost na davanje. Osvijestiti svoju Veneru znači približiti se ostvarenju stabilne veze.

Slabosti vatrenih znakova pronađite ovdje

Slabosti zemljenih znakova pronađite ovdje

Slabosti zračnih znakova pronađite ovdje

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci