Saturn u Raku, Škorpionu ili Ribama: Emocionalna inteligencija

Sa Saturnom u nekom od vodenih znakova vaši su strahovi vezani uz osjećaje te sposobnost da ostvarite pravu ljubavnu vezu. Izvor straha je mogućnost da ostanete sami, emotivno izolirani od drugih ljudi, bez ljubavi. No vaša posebna, skrivena sposobnost je intuitivno razumijevanje skrivenog svijeta osjećaja

Kroz razne životne situacije, a posebno u nekom kriznom razdoblju, iz vaših dubina izvire razumijevanje unutarnjih emotivnih procesa. Razumjeti osjećaje znači i prepoznati motivaciju, pa vi jednostavno znate što svaku osobu pokreće, što je njen najveći strah i gdje se nalazi ono najosjetljivije mjesto.

To vam daje sposobnost da budete odličan savjetnik i bavite se bilo kojim poslom kojim se pomaže ljudima. Intuicija je korisna bez obzira na to kojim se poslom bavite, a Saturnova energija pomoći će vam da je praktično iskoristite. U osobnom životu možete razviti sposobnost introspekcije i dobrog razumijevanja, pa i kontrole vlastitih osjećaja.

Emotivno stabilni iznutra, lakše ćete stvarati stabilnost i u drugim segmentima svog života. Ljudi vas vole zbog vašeg suosjećanja i spremnosti da pomognete, a najviše zbog vaše sposobnosti da uvijek s pravom mjerom date savjet i utjehu. No najvažnije jest da će vam sva ta emotivna inteligencija otvoriti širok put prema stvaranju prave i duboke ­ljubavne veze.

Otkrijte gdje vam je Saturn i koje su vaše skrivene sposobnosti

Saturn u Ovnu, Lavu ili Strijelcu: Sposobnost predvodništva

Saturn u Biku, Djevici ili Jarcu: Stvaranje materijalne sigurnosti

Saturn u Blizancima, Vagi ili Vodenjaku: Društvena inteligencija

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci