Rođeni u subotu - vrijedni kao Saturn

Stari su narodi sedam dana u tjednu nazvali po sedam vidljivih planeta Sunčeva sustava. Svaki dan je imao svog planetarnog pokrovitelja, čija se energija odražavala u svemu što se tog dana događalo. Dan u tjednu kad ste rođeni, stoga, za vas može imati posebno značenje, a njegov planet svojom posebnom energijom može dodati novu nijansu vašem ponašanju

Astro: Što o vama govori dan rođenja?

Začin posebne energije

Znatiželja se uvijek budi kad imamo priliku doznati nešto više o sebi. Bez obzira na to u kojem obliku dolazi, svaka, čak i najmanja informacija, čak i iz neobičnih izvora, čini nam se zanimljiva. Sve se te male informacije, bilo da se riječ o našem zdravlju, emocijama ili psihologiji, slažu poput komadića slagalice u veliku cjelinu.

Temeljne energije vašeg horoskopa najsnažnije simboliziraju Sunce, Mjesec i podznak, no planet koji je pokrovitelj dana u tjednu kad ste rođeni može ih začiniti s malo posebne energije! Ponekad će se njegova simbolika dobro uklopiti u temeljne energije vašeg horoskopa, a ponekad će dodati nešto novo ili neočekivano. Dan u tjednu kad ste rođeni možete lako saznati na internetu.

Jedna od brojnih stranica jest: www.mathsisfun.com/games/dayofweek.html

— ❂ —

Subota - Saturnov dan

Subota je Saturnov dan. Njegova energija ne sugerira odmor i uživanje, već naprotiv – rad i obaveze. Ako ste rođeni u subotu, u sebi ćete prepoznati neke osobine Jarca, znaka kojim vlada Saturn. To sugerira da ste ozbiljna i promišljena osoba. S energijom Saturna nema samozavaravanja – život možete sagledati samo onakvim kakav jest. To će vas motivirati da se borite za svoje mjesto u njemu.

Način kako se borite je rad, ispunjavanje obaveza i dužnosti. Vjerojatno vjerujete da vam ništa neće biti poklonjeno i kako sve što želite morate sami zaraditi, čak i ljubav! U vašem se ponašanju osjeća skromnost, samozatajnost, ali velika upornost i odlučnost da ostvarite svoje ciljeve. Imate odlične organizacijske sposobnosti i uvijek dajete sve od sebe, pomalo ste perfekcionist.

Nezgodno je to što ste nepovjerljivi prema drugima, mislite da neće obaviti to što treba dovoljno dobro ili će vas ostaviti na cjedilu. Duboko u sebi vjerujete da se možete osloniti samo na sebe, a zbog toga si uvijek natrpate više posla na leđa nego što je to potrebno. No to ne mora biti tako! Razvijajte povjerenje i suradnju te pokušajte biti opušteniji.

Rođeni u ponedjeljak - senzibilni kao Mjesec

Rođeni u utorak - hrabri kao Mars

Rođeni u srijedu - britki kao Merkur

Rođeni u četvrtak - sretni kao Jupiter

Rođeni u petak - šarmantni kao Venera

Rođeni u nedjelju - topli kao Sunce

Dijete nedjelje, utorka, petka...: Koju vam moć daje dan rođenja?

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci