Rak, Škorpion i Ribe - odani ili posesivni prijatelji?

U vodenim ćete prijateljima naći pažljivog slušatelja koji razumije vaše osjećaje, suosjeća i zna kako vam pružiti pravu vrstu utjehe...

Vodeni znakovi svoje prijatelje biraju intuitivno, uglavnom neće pogriješiti u prepoznavanju srodne duše. U vama će uvijek vidjeti ono najbolje. Neće bježati od toga da vam pokažu svoje osjećaje ili koliko im značite. Budući da su vrlo emotivni, prijateljstvo s njima treba pažljivo njegovati.

Oni spadaju u prijatelje koji mogu biti ljubomorni. Vole kad im pokažete svoju prijateljsku ljubav i od vas će očekivati privrženost. Nipošto ne smijete s njima biti grubi ili hladni kad očekuju vaše razumijevanje.

Rak je izrazito brižan prijatelj koji ponekad i prije vas zna što vam je u određenom trenutku potrebno. Ako vam ikad zatreba, Rak ima najbolje rame za plakanje.

Sa Škorpionom morate biti potpuno iskreni i odani. Mora znati da se na vas može osloniti inače će vas hladnokrvno odbaciti. Nije tolerantan prema pogreškama, a ako vam i oprosti, nikad neće zaboraviti. No, s druge strane, on će biti vaš psiholog, najodaniji prijatelj i borit će se za vas.

Ribe su najobzirniji i najsrdačniji prijatelji. Vrlo su emotivne u prijateljstvu i žele od vas dobiti jednaku pozornost koju vam i same daju. Prijateljstvo s Ribama morate pažljivo njegovati i paziti da ih ne povrijedite kritikom, nemarom ili nerazumijevanjem. Zauzvrat ćete dobiti doživotnog prijatelja i bezuvjetnu ljubav.

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci