Rafael - anđeo zaštitnik Blizanaca i Djevice

Svijet u kojem živimo veći je i bogatiji od svega onoga što je vidljivo i opipljivo. Ako pomno motrimo i vjerujemo, lako ćemo razviti senzibilitet prema nevidljivim silama koje su stalno prisutne oko nas i u nama! U tom svijetu uz mnoga čuda žive i anđeli – moćne sile koje nam prenose poruke božanskoga i pomažu nam razumjeti te poruke. Oni su tu da nas vode, hrabre, nadahnu, da nam daju nadu. Uz pomoć astrologije pronađite svog anđela!

Rafael – božanski iscjelitelj

Blizanci i Djevica svog će anđeoskog zaštitnika pronaći u arkanđelu Rafaelu. Njegov je iscjeliteljski dar u pozitivnoj energiji, radosti i smijehu. Važan princip njegova djelovanja jest dopuštanje da se dogodi sve ono što se treba dogoditi. Rafael simbolizira toleranciju i velikodušnost, koncentraciju i usmjerenost k cilju.

Uz njegovu podršku nikad nećete izgubiti sposobnost oduševljenja samim životom. Rafael vam može posebno pomoći kad ste rastrojeni, površni ili bolesni, spremni odustati. Pomoći će vam da pronađete nove interese i učvrstite sposobnost koncentracije, obnovite snagu da ne biste odustali od samih sebe i života. Toplinu njegove iscjeliteljske energije možete pronaći u žutoj i zlatnoj boji.

Arkanđeo Rafael: Iscjelitelj i putnik

Koji je anđeo vašeg horoskopskog znaka?

Vjera u anđele - kako nas čuvaju bića s viših razina

Senka Ljubić, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci